lines

Avangardia Shoes Kragujevac

AVANGARDIA SHOES je multibrend prodavnica sa širokim asortimanom muške i ženske obuće i asesoara. U radnjama Avangardia shoes možete pronaci veliki izbor torbi i asesoara najpoznatijeg grčkog brenda Doca, kao i mušku i žensku obuću poznatih brendova kao što su: Darkwood, Bueno, Kanna, Ambitious, Biana, Gryder..

Kolekcije svih brendova su inspirisane modnim novitetima. Avangardia shoes je obuća za muškarce i žene svih generacija, za sve prilike, čiju ponudu karakteriše obuća od prirodne kože modernog dizajna.

Avangardia shoes je deo Avangardia clothing & footwear concepta čije prodavnice se nalaze širom Srbije. Spisak svih naših maloprodajnih objekata možete pronaći na našem sajtu: www.avangardia.rs.

Kontakt informacije

0/108
avang.shoesplaza@gmail.com
Radno vreme: 10-22h
avangardia-shoes-kragujevac-big-fashion-kragujevac-1

Kontakt informacije

0/108
avang.shoesplaza@gmail.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Đak poklanja 4000 popusta

    Đak poklanja 4000 popusta

    Đak Sport ti pruža fantastičnu ponudu! Poseti nas u radnji jer kako da odoliš poklon popustu od 4000 rsd za kupovinu bilo koje jakne ili cipela za odrasle. Dodatna pogodnost...

  • do 50% popusta

    Do 50% popusta u Planeta Sport prodavnicama

    Hej, poseti Planeta Sport prodavnicu i iskoristi do 50% popusta na KOMPLETNU NOVU KOLEKCIJU JESEN/ZIMA, na drugi jeftiniji artikal.🔝 Akcija traje do 25. decembra, zato požuri i ostvari sjajnu uštedu!...

Pogledajte sve