lines

Galileo Kragujevac

Želite li da izgledate moderno, elegantno i osećate se prijatno u odeći koju nosite – Galileo je pravo mesto za vas. Zajednički rad na pomno odabranom dizajnu i kvalitetni materijali učinili su Galileo jednim od vodećih brendova gde uspešan i samopouzdan muškarac može pronaći baš sve što mu treba. Galileo trgovine možete pronaći širom Hrvatske, Slovenije, Slovačke i Srbije.

Kontakt informacije

0/145
kragujevac.galileo@gmail.com
Radno vreme: 10-22h
galileo-kragujevac-big-fashion-kragujevac-2

Kontakt informacije

0/145
kragujevac.galileo@gmail.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
 • Gigatron slavi 21. rođendan

  Gigatron slavi 21. rođendan

  Gigatron slavi 21. rođendan, a tim povodom smo za vas pripremili specijalne popuste i iznenađenja – i to sve do 24. marta!

 • 10000 PUFFS – NAJJAČI JEDNOKRATNI VEJP!

  10000 PUFFS - NAJJAČI JEDNOKRATNI VEJP!

  Predstavljamo vam novi jednokratni model kompanije Umbrella – NAJJAČI NA TRŽIŠTU 10000 PUFFS! Ovaj proizvod je dostupan u čak 18 različitih aroma, poseduje 14ml tečnosti jačine 2% NicSalt i LED...

 • Slatko zadovoljstvo uz sjajne knjige! 📚😍

  Slatko zadovoljstvo uz sjajne knjige! 📚😍

  Najlepši izbor u susret Danu žena čeka vas u vašoj Vulkan knjižari! Kupovinom jedne od pet najnovijih knjiga Vulkan izdavaštva na poklon dobijate neodoljive Milka praline. 📚 📚 Akcija važi...

Pogledajte sve

Naši ljubazni i predusretljivi savetnici olakšaće vam izbor unutar velikog asortimana odevnih predmeta, cipela, modnih dodataka, satova i naočara, svečana i casual odela, elegantne i moderne košulje, kravate, leptir mašne …Sve što muškarac treba, na jednom mestu.

Budite drugačiji, nosite Galileo.

devojka-big