lines

GIGATRON Kragujevac

Gigatron je jedan od vodećih maloprodajnih lanaca na tržištu tehnike sa širokom ponudom IT uređaja, mobilnih telefona, potrošačke elektronike i bele tehnike u više od 60 prodavnica širom Srbije. Gigatron je jedna od prvih domaćih kompanija koja je predstavila maloprodajne objekte po ugledu na prestižne prodavnice u svetu i ponudila najbolji asortiman proizvoda na našem tržištu. Gigatron je svojim kupcima obezbedio odlične uslove kupovine, pristupačne cene, stručnu pomoć i savete od strane zaposlenih. Važno je gde kupujete tehniku! Vaš Gigatron.

Kontakt informacije

5
g10@gigatronshop.com
Radno vreme: 10-22h
Gigatron

Kontakt informacije

5
g10@gigatronshop.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Gigatron maloprodajna mreža pokriva preko 29 gradova širom Srbije. Pored toga, Gigatron ima i Call Centar koji je na raspolaganju potencijalnim kupcima, pravnim i fizičkim licima.

Kao lider u e-commerce segmentu, na našem tržištu, obezbedili smo jednostavan i potpuno bezbedan način online kupovine i time zasluženo postali nosilac e-Trustmark Sertifikata oznake poverenja u e-trgovini.

Misija iza koje brend Gigatron stoji jeste podsticaj u primeni novih tehnologija i usmeravanje kupaca da u zamenu za svoj novac dobiju maksimalnu vrednost.

U našoj bogatoj ponudi uvek možete pronaći brojne akcije koje, upravo, predstavljaju spomenutu misiju i nude najvišu vrednost za vaš novac.

devojka-big