lines

Mi Store Kragujevac

Korporacija Xiaomi je osnovana u aprilu 2010. godine. Xiaomi je internet kompanija sa fokusom na pametne telefone i pametni hardver, zajedno povezanim Internet of Things (IoT) platformom. S jednakim naglaskom na inovacije i kvalitet, Xiaomi kontinuirano sledi visokokvalitetno korisničko iskustvo i operativnu efikasnost. Kompanija neumorno gradi neverovatne proizvode po fer ceni kako bi svi na svetu uživali u boljem životu putem inovativne tehnologije. Od drugog kvartala 2021. Xiaomi je broj dva brend pametnih telefona na globalnom tržištu, uz vodeću svetsku potrošačku IoT platformu sa 351,1 miliona pametnih uređaja povezanih na svoju platformu, ne računajući pametne telefone i laptope. Xiaomi proizvodi su prisutni na više od 100 tržišta širom sveta. U avgustu 2020. godine, kompanija se po drugi put našla na listi Fortune Global 500, zauzevši 422. mesto i 7. mesto među internet kompanijama. Xiaomi je sastavni deo Hang Seng indeksa, Hang Seng indeksa, Hang Seng China Enterprises indeksa i Hang Seng TECH indeksa.

Od 2018. godine, kompanija PC Centar je prvi i zvanični predstavnik brenda Xiaomi na teritoriji Republike Srbije.

Kontakt informacije

0/150A
xiaomikragujevac@gmail.com
Radno vreme: 10h - 22h
Mi Store Kragujevac

Kontakt informacije

0/150A
xiaomikragujevac@gmail.com
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Nova akcija u CCC prodavnici

    Nova akcija u CCC prodavnici

    Nova akcija u CCC prodavnici -30% na ceo asortiman obuće **Akcija se ne odnosi na torbe, rančeve, kofere i čarape Akcija važi do 12.06.

  • Gigatron u ritmu dobrih cena

    Gigatron u ritmu dobrih cena

    U ritmu dobrih cena zabava može da počne! Iskoristite Gigatron popuste da vam ovo proleće bude u znaku fantastičnog istinskog uživanja u muzici, i odaberite neki od prenosnih Bluetooth zvučnika,...

Pogledajte sve