lines

Nike Kragujevac

Nike je najveći svetski brend u oblasti proizvodnje sportske opreme. Namenjen kako profesionalnim sportistima, tako i sportskim entuzijastima, kao i ljudima koji cene moderan dizajn i vrhunsku izradu.

Kontakt informacije

1/262
mp.nikekragujevac@sporttime.rs
Radno vreme: 10-22h
Nike Kragujevac

Kontakt informacije

1/262
mp.nikekragujevac@sporttime.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Osnovne kategorije koje su zastupljene u prodajnom asortimanu namenjene su ljudima koji se bave trčanjem, treningom, košarkom, fudbalom, a poseban deo asortimana namenjen je deci. Nike Sportswear je lifestyle kolekcija koja je inspirisana sportskim stilom, a namenjena je za svaki dan.

Nike je brend sa tradicijom dugom preko 40 godina. Pionir u inovacijama, brend Nike nastavlja da potrošačima predstavlja najmodernije tehnologije, koje kombinuje sa premijum materijalima i vrhunskim kvalitetom izrade.

U asortimanu Nike Shopa u Kragujevcu, šoping centru BIG FASHION Kragujevac dostupne su sledeće kategorije: Running, Training i Sportswear za muškarce i za žene, kao i program namenjen najmlađima.

Svu robu možete platiti gotovinski, karticama ili virmanski. Moguće je odloženo plaćanje čekovima na 6 rata, karticama Banca Intese na 6 rata i karticama Diners na 4 rate.

https://www.facebook.com/NikeRunningSrbija

https://www.facebook.com/NikeFootballSrbija

devojka-big