lines

Tehnomedia Kragujevac

Tehnomedia centar“ DOO osnovan je 2001. godine kao mala prodavnica bele tehnike, audio i video opreme, a pod imenom pod kojim je danas prepoznatljiv posluje od juna 2006. godine. Danas zauzima lidersku poziciju u oblasti trgovine belom tehnikom, malim kućnim aparatima, IT opremom, uređajima za grejanje i klimatizaciju, audio i video opremom na teritoriji Istočne Srbije.

Kontakt informacije

1/236
tm33.kragujevac@gmail.com
Radno vreme: 10-22h
tehnomedia-kragujevac-big-fashion-kragujevac-1

Kontakt informacije

1/236
tm33.kragujevac@gmail.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Na više od 8.000 kvadratnih metara prodajnog prostora širom regiona, u našoj ponudi možete naći preko 15.000 artikala najpoznatijih svetskih renomiranih proizvođača kao što su: Miele, Samsung, LG, Philips, Sony, Gorenje, Bosch i mnogi drugi. Sve ovo možete naći u nekom od naših 33 maloprodajnih objekata u Zaječaru, Boru, Negotinu, Kladovu, Majdanpeku, Knjaževcu, Boljevcu, Nišu, Aleksincu, Ćupriji, Paraćinu, Jagodini, Lazarevcu, Pirotu, Dimitrovgradu, Kraljevu, Kruševcu, Kragujevcu, Vrnjačkoj banji, Beloj Palanci, Svrljigu, Smederevu, Požarevcu i Beogradu. Najveći prodajni centri nalaze se u Zaječaru, Nišu, Kragujevcu i Smederevu, gde na više stotina kvadratnih metara možete videti kompletnu ponudu našeg asortimana, odmah raspoloživu za kupovinu i dostavu. U saradnji sa renomiranim dobavljačima obezbeđujemo maksimalnu dostupnost proizvoda koje nudimo, brzu isporuku i visok nivo prodajne usluge.

Sve što vam je potrebno za moderan i funcionalan dom od tehnike, možete pronaći u našoj internet prodavnici www.tehnomedia.rs.

Pravna lica očekuju posebne pogodnosti. Upite možete slati na e-mail: pravnalica@tehnomedia.rs.

I to nije sve! Svakog meseca kreiramo akcije prema potrebama kupaca, uz naročito povoljne načine plaćanja, kao što je odloženo plaćanje na čak 24 rata bez kamate. Kada sve saberete: kvalitetne uređaje + odlične cene + odloženo plaćanje + informisani prodavci + dostava do kućne adrese = sa nama ste uvek na dobitku.

Dakle – da li smo se već upoznali?

Tehnomedia – 17 godina sa Vama.

devojka-big