lines

Tudors Kragujevac

TUDORS brend prisutan je u Srbiji od 2014. godine. Brend je namenjen isključivo muškarcima i lider je u proizvodnji modernih košulja. TUDORS nudi moderne i elegantne, strukirane i klasične, poslovne i sportske muške košulje u svim bojama i dezenima. Ono što će najviše obradovati sve kupce TUDORS brenda je to da su cene više nego pristupačne. Cene košulja su od 1.299 do 4.499 dinara, s tim što je najveći izbor košulja u cenovnoj kategoriji do 1.999 dinara. TUDORS u ponudi ima i polo majice, džempere, kravate, leptir mašne, dugmad za manžetne, kaiševe i aksesoar. TUDORS trenutno broji preko 230 radnji u svetu, prisutan je u Turskoj, Iraku, Iranu, UAE, Kipru, Srbiji, Mađarskoj, Bugarskoj, Sloveniji, Makedoniji, BiH, Hrvatskoj i Crnoj Gori.

Kontakt informacije

0/165
office@bjn.rs
Radno vreme: 10-22h
tudors-kragujevac-big-fashion-kragujevac-1

Kontakt informacije

0/165
office@bjn.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Nova akcija u CCC prodavnici

    Nova akcija u CCC prodavnici

    Nova akcija u CCC prodavnici -30% na ceo asortiman obuće **Akcija se ne odnosi na torbe, rančeve, kofere i čarape Akcija važi do 12.06.

  • Gigatron u ritmu dobrih cena

    Gigatron u ritmu dobrih cena

    U ritmu dobrih cena zabava može da počne! Iskoristite Gigatron popuste da vam ovo proleće bude u znaku fantastičnog istinskog uživanja u muzici, i odaberite neki od prenosnih Bluetooth zvučnika,...

Pogledajte sve