lines

Benu apoteka Pančevo

BENU apoteke odlikuje nov i moderan pristup u sprovođenju farmaceutske usluge sa naglaskom na zaštiti zdravlja i prevenciji zdravstvenih problema. Apoteke su kombinacija svedene forme, komfora i topline koji čine jedinstven osećaj udobnosti i dobrodošlice. Svakom korisniku se pristupa sa aspekta specifičnosti potreba, a u skladu sa dobrom farmaceutskom praksom.
Današnjem kupcu je važno da se oseća slobodno i da ima pravo na izbor. On želi i ima potrebu da razume. Zato smo znanje naših farmaceuta stavili u funkciju razumevanja, jer nam treba reakcija druge strane. Nekada je to potpitanje, dodatna informacija, a nekada jednostavna i iskrena zahvalnost.
Jedino tako možemo da izgradimo međusobno poverenje i lojalnost jer mi možemo i razgovaramo o svemu ali smo tu, suštinski, radi zdravlja.
ZDRAVLJE za nas nije samo reč, već posao koji smo izabrali i kome smo posvećeni.

Kontakt informacije

A85
dispancevo@benu.rs
Radno vreme: ponedeljak – subota: 08:00-21:00h nedelja: 08:00-20:00h
Benu apoteka Pančevo

Kontakt informacije

A85
dispancevo@benu.rs
Radno vreme: ponedeljak – subota: 08:00-21:00h nedelja: 08:00-20:00h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Akcijska prodaja u H&M-u

    Akcijska prodaja u H&M-u

    Akcijska prodaja u H&M-u u našem centru se nastavlja! Uživaj u još većim popustima, sada do -60%, od 18.06. do 24.06.! Poseti našu prodavnicu!

  • LegendWW – 20% popusta na novu kolekciju

    LegendWW – 20% popusta na novu kolekciju

    Posetite LegendWW maloprodaju u prizemlju našeg centra, čeka vas -20% popusta na kolekciju PROLEĆE/LETO 24! Iskoristite ovu akciju jer vas čekaju: letnje haljine, udobni laneni komadi, pamučne majice, šortsevi, bermude...

Pogledajte sve