lines

Đak Pančevo

Đak Sport je jedan od najvećih lanaca sportske opreme u Srbiji i regionu. Naš cilj je da prepoznatljivom uslugom i stabilnim poslovanjem unesemo zdrav duh u porodicu, posao, zabavu, sport i rekreaciju.

Đak Sport je mesto za porodicu, kvalitetnim proizvodima i povoljnim cenama doprinosimo bezbrižnom odrastanju i srećnom detinjstvu najmlađih.

 

Kontakt informacije

A82
djak014@djaksport.com
Radno vreme: 10-22
Đak Pančevo

Kontakt informacije

A82
djak014@djaksport.com
Radno vreme: 10-22
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderni krojevi, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji.

  • “Moj parfem, moja inspiracija!”

    “Moj parfem, moja inspiracija!”

    Da li ti više prijaju sveži i cvetni ili upečatljivi i senzualni mirisi? Da li više voliš parfeme ili toaletne vode koji bude snagu ili one koji inspirišu svakom svojom...

Pogledajte sve

U asortimanu Đak Sporta nalaze se modeli najpoznatijih svetskih brendova: Nike, adidas, Reebok, Hummel, Kappa, Converse, Puma, Asics…

Bilo da ste profesionalni sportista, rekreativac ili uživate u udobnosti i kvalitetu sportskog stila, u Đak Sportu možete pronaći obuću, odeću i dodatnu opremu za košarku, rukomet, odbojku, tenis, plivanje, skijanje…

A za fudbalere, najraznovrsnije muške i ženske kopačke, dresove, lopte, rukavice… Oprema sa kojom ćete preći Vaš maksimum!

Postanite deo Đak loyalty porodice jer Đak Sport nagrađuje lojalnost posebnim pogodnostima i popustima tokom čitave godine.

Vidimo se u Đak Sportu!

devojka-big