lines

Laguna Pančevo

Osnovnu ponudu naše knjižare čine raznovrsna izdanja Lagune, klasika domaćih i stranih autora, veliki broj serijala epske i naučne fantastike, istorijskih romana i trilera, kao i veliki broj enciklopedijskih i edukativnih izdanja za decu.

Kontakt informacije

B79
pancevo@delfi.rs
Radno vreme: 10-22h
Laguna Pančevo

Kontakt informacije

B79
pancevo@delfi.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderni krojevi, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji.

  • “Moj parfem, moja inspiracija!”

    “Moj parfem, moja inspiracija!”

    Da li ti više prijaju sveži i cvetni ili upečatljivi i senzualni mirisi? Da li više voliš parfeme ili toaletne vode koji bude snagu ili one koji inspirišu svakom svojom...

Pogledajte sve

Za članove Kluba čitalaca važe članski popusti, koji se kreću od početnog popusta od 10% do najvećeg od 20%, što se postiže redovnom kupovinom. Članove Kluba obradujemo i rođendanskim popustom. Na svoj rođendan članovi mogu ostvariti popust od 40% prilikom kupovine najviše tri Lagunine knjige.

Važe i količinski popusti od 10% na kupljenih tri i više knjiga bilo kog izdavača.

Koncepcija knjižare je da se čitaocu pruži što veći izbor, te zato nudimo i znatan broj aktuelnih naslova drugih izdavača, stručnu literaturu, kao i prevode domaćih autora na engleskom jeziku.

Za najmlađe posetioce u ponudi je i veliki broj edukativnih igara i plišanih igračaka.

Naša knjižara se izdvaja po bogatom izboru kartolerije i originalnog uvoznog gift programa (lampica za knjige, šolja, prelepo dizajniranih kesa, agendi), mnogih detalja koji ce kupcu dati inspiraciju pri izboru poklona i pružiti osećaj zadovoljstva prilikom kupovine.

devojka-big