lines

Lilly Pančevo

Kada smo 2003. godine osnovali Lilly drogerije želeli smo samo jedno: da našim sugrađanima, komšijama učinimo dostupnom najkvalitetniju kozmetiku, sredstva za negu tela, dečiju negu i hranu, bebi program, pomoćna lekovita sredstva, parfeme i kućnu hemiju.

I posvetili smo se ostvarivanju te želje.

Od 2006. godine, našim potrošačima su u okviru Lilly drogerija postale dostupne i apoteke Lilly drogerie – u kojima profesionalni farmaceuti pored saveta i besprekorne usluge mogu da ponude i veliki izbor lekova po najpovoljnim cenama.

Kontakt informacije

D9
pancevo.aviv@lilly.rs
Radno vreme: 10-22h
lilly-pancevo-big-pancevo-1

Kontakt informacije

D9
pancevo.aviv@lilly.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Sjajna poklon-akcija u Vulkan knjižari!

    Sjajna poklon-akcija u Vulkan knjižari!

    Od 20. do 31. marta, odnosno do isteka zaliha, u omiljenoj Vulkan knjižari očekuje vas sjajna poklon-akcija! Prilikom kupovine knjiga Vulkan izdavaštva, Vulkančića i YA Vulkana, uz fiskalni račun na...

  • 🎉BAUSCH + LOMB AKCIJA🎉

    🎉BAUSCH + LOMB AKCIJA🎉

    Dragi naši, Spremili smo sjajnu akciju za vas! Svaki kupac uz kupovinu jedne kutije ULTRA ONE DAY kontaktnih sočiva od 30 komada dobija GRATIS 10 komada. Akcija traje do 30.4....

Pogledajte sve

Ubrzo je postalo jasno da ta i takva želja nije bila samo naša: do 2019. godine otvoreno je 185 Lilly drogerija širom Srbije od toga 183 apoteka – što je dokaz da su naši sugrađani u našoj ponudi prepoznali ono što su tražili. Njihovo zadovoljstvo je ujedno i najbolja preporuka koja se može dobiti. Ako tim preporukama dodate posvećenost ispunjenju želja naših kupaca, česte akcije sniženja cena i dobru uslugu – jasno je zašto su Lilly drogerije danas najpopularniji lanac drogerija u Srbiji, koji dnevno usluzi 60 000 kupaca.

Oduvek smo umeli da ispunimo i – želju više.

Da bismo tržištu ponudili više – pokrenuli smo i sopstvenu proizvodnju preparata kreiranih na prirodnoj bazi – a koje odlikuje odličan kvalitet i razumna cena.

U saradnji sa vrhunskim dermatolozima i farmakolozima razvili smo širok asortiman proizvoda VELNEA i VEOMA ZDRAVA KREMA.

Danas Lilly drogerije zapošljavaju oko 2000 ljudi i radi po standardima ISO kvaliteta.

devojka-big