lines

Luna Pančevo

Modna kuća LUNA nastala je 1990. godine u Požarevcu, vođena željom dve dame – majke i ćerke – da stvore brend namenjen ženama koje su sigurne u sebe, svesne svojih kvaliteta, koje svoju ženstvenost ne kriju, već u njoj uživaju!

 

Kontakt informacije

E48
shop.pancevo@fashion-luna.com
Radno vreme: 10-22h
Luna Pančevo

Kontakt informacije

E48
shop.pancevo@fashion-luna.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderni krojevi, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji.

  • “Moj parfem, moja inspiracija!”

    “Moj parfem, moja inspiracija!”

    Da li ti više prijaju sveži i cvetni ili upečatljivi i senzualni mirisi? Da li više voliš parfeme ili toaletne vode koji bude snagu ili one koji inspirišu svakom svojom...

Pogledajte sve

Više od dve i po decenije, kreiramo osluškujući potrebe svojih kupaca, nudeći im na prvom mestu kvalitet i udobnost, veliki izbor modela, dezena i boja – za svako doba dana, godine i za svaku priliku!

Brend LUNA okrenut je dinamičnoj ženi koja želi da ostavi utisak i oseća se posebno i dobro u svojoj koži. Reč je o sofisticiranoj eleganciji, bez strogih pravila, drugačijih krojeva i vrhunske izrade posvećene svakom detalju.

Sa ponosom možemo reći da je LUNA danas jedan od lidera u tekstilnoj industriji Srbije, ali isto tako prepoznat i poželjan brend i u regionu (BiH, Crna Gora, Slovenija, Hrvatska), kao i na tržištima EU.

devojka-big