lines

McDonalds Pančevo

McDonald’s restorani u Srbiji deo su najpoznatijeg i najvećeg lanca restorana u svetu.

Naš uspeh zasnivamo na vrednostima: savršen kvalitet bez kompromisa, efikasna i ljubazna usluga, kao i besprekorna čistoća.

Za proteklih 30 godina, McDonald’s restorani u Srbiji uslužili su milione gostiju, što nas čini najvećim prehrambenim lancem u zemlji. Trenutno je u Srbiji otvoreno 27 restorana i to u osam gradova širom zemlje.
U našim restoranima mesečno uslužimo više hiljada gostiju, koji uživaju u prepoznatljivim proizvodima poput Big Mac™ – najomiljenijeg burgera na svetu.

Na meniju naših restorana nalaze se i drugi poznati proizvodi kao što su Cheeseburger, McRoyal™, Filet O Fish™, najukusnije pite i sladoledi, kao i mnogi drugi, a goste stalno iznenađujemo i specijalnim sezonskim ponudama. Za najmlađe, naravno, tu je raznovrsna ponuda Happy Meal obroka.

Dođite i uživajte u dobro poznatim ukusima.

Kontakt informacije

F84
00028.rs@rs.mcd.com
Radno vreme: "08-00h McDrive 00-24h"
McDonalds Pančevo

Kontakt informacije

F84
00028.rs@rs.mcd.com
Radno vreme: "08-00h McDrive 00-24h"
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderni krojevi, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji.

  • “Moj parfem, moja inspiracija!”

    “Moj parfem, moja inspiracija!”

    Da li ti više prijaju sveži i cvetni ili upečatljivi i senzualni mirisi? Da li više voliš parfeme ili toaletne vode koji bude snagu ili one koji inspirišu svakom svojom...

Pogledajte sve