lines

Piroćanac Pančevo

Nastanak
Za više od dve decenije uspešnog rada dizajnerski tim prati modne trendove i u proizvodnji koristi proverene najkvalitetnije pamučne materijale u kreiranju prijatne i dopadljive bebi, dečije, ženske i muške odeće. Od nastanka male proizvodnje do prepoznatljivog porodičnog brenda, kompanija meri konstantan rast, što se ogleda u preko stotinu zaposlenih stručnih kadrova. Pored moderne proizvodnje locirane u Arilju, firma svoje proizvode plasira širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

 

Kontakt informacije

E49
office.pirocanac@gmail.com
Radno vreme: 10-22h
pirocanac-pancevo-big-pancevo-1

Kontakt informacije

E49
office.pirocanac@gmail.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Brend za celu porodicu
U nameri da ispratimo način i stil modernog života, nit po nit, kreiramo donji veš, spavaći i plažni program namenjen celoj porodici. Zahvaljujći kvalitetu i unikatnom dizajnu, kompaniju prati prepoznatljiv stilski imidž.

Program za mame i bebe izrađen je od pažljivo biranog, mekanog i prijatnog pamuka,uz mnogo ljubavi.

Maloprodaje
Koncept maloprodaja baziran je na vizuelnoj prepoznatljivosti, uz obavezu da odgovori na savremene navike kupaca. Maloprodajne objekte možete posetiti širom Srbije. Takođe, kompanija ostvaruje dugogodišnju saradnju sa velikim brojem maloprodajnih objekata širom zemlje.

Za najnežniji dodir
Od jutarnje kafe, do najlepših snova, inspirisani finoćom dodira koji volimo. Za savršen osećaj u svojoj koži.
Zato se trudimo da svaka naredna kolekcija po dizajnu i asortimanu nadmaši onu prethodnu. Jer je poverenje stalnih kupaca ono što daje podstrek za još veći rad i trud.

devojka-big