lines

PS Fashion Pančevo

Modna marka P…..S….fashion već više od 20 godina za pripadnice lepšeg pola predstavlja omiljen izbor kad je odevanje u pitanju. Nudeći najraznovrsniji izbor stilova garderobe i aksesoara, zauzima sve popularnije mesto ne samo na domaćem tržištu, već i u zemljama širom regiona. U njihovim modelima sebe su prepoznale i pronašle i mnoge javne ličnosti sa naše scene, pa su u P….S…. kreacijama nastupale pevačice benda “Neverne Bebe”, Jelena Tomašević, Lena Kovačević, The Frajle, voditeljke Ivana Baltić, Rada Đurić, Aleksandra Jeftanović, Nataša Pavlović, i mnoge druge.

 

Kontakt informacije

C58
ps.pancevo@ps.rs
Radno vreme: 10-22h
ps-fashion-pancevo-big-pancevo-1

Kontakt informacije

C58
ps.pancevo@ps.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

2015.godine Privredna komora Srbije uz aktivno glasanje potrošača dodelila im je nagradu “Najbolje iz Srbije” za najbolji robni brend u kategoriji “odeća i obuća”. 2018. po drugi put su postali Najbolji iz Srbije.

2016. od strane medijske kuće PC Press nagrađeni su za najboji on line nastup. Iste godine proslavili su veliki jubilej od dve decenije uspešnog poslovanja. Značaj ovog jubileja jeste i u načinu na koji je obeležen jer je tim povodom, uz pomoć poslovnih saradnika, P….S…. prikupio novac za donaciju fondaciji “Podrži život”.

devojka-big