lines

Takko Pančevo

Koliko je raznolika i bogata svakodnevica našeg kupca, toliko je takođe raznovrsna i moda kompanije Takko Fashion. Već preko 35 godina opremamo dame u trendu atraktivnim autfitima za različite situacije svakodnevice – i to u više od 1.900 poslovnica u 17 zemalja!

Ležerni casual komadi, praktični basic artikli i atraktivni trendi komadi – moderna žena u različitim kolekcijama pronalazi trendove koji joj se dopadaju, i dobro joj stoje. Kompanijski dizajneri razvijaju najnovije Takko Fashion trendove, u skladu sa aktuelnim modnim temama. Na taj način svaki kupac može jednostavno da kombinuje pojedinačne komade.

Kontakt informacije

B74
Pancevo.5501@takko.rs
Radno vreme: 10-22h
Takko Pančevo

Kontakt informacije

B74
Pancevo.5501@takko.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderni krojevi, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji.

  • “Moj parfem, moja inspiracija!”

    “Moj parfem, moja inspiracija!”

    Da li ti više prijaju sveži i cvetni ili upečatljivi i senzualni mirisi? Da li više voliš parfeme ili toaletne vode koji bude snagu ili one koji inspirišu svakom svojom...

Pogledajte sve

Za ženske obline Takko Fashion je izumeo modnu liniju Maxi Blue. Odeća u veličini 42 do 54 je skrojena posebno za potrebe korpulentnije dame. Lagani materijali i krojevi koji ističu figuru, vešto u prvi plan izbacuju ženske atribute i brinu se za to da se dama u svakom momentu dobro oseća.

Basic komadi su središte svakog ormara sa odećom. Stoga su sastavni deo Takko asortimana i dostupni u svakom momentu u velikoj paleti boja. I to naravno ne samo za žene, već i za celu porodicu.

U asortimanu je i za njega prisutno sve ono što ona rado na njemu želi da vidi: klasične košulje i džemperi, pantalone i farmerke u različitim nijansama. A ni mališani u šoping turi sigurno iz Takko Fashion-a neće izaći praznih ruku. Šaroliki dečiji asortiman raspolaže odećom za bebe (56 do 92), decu (98 do 128) i tinejdžere (134-176). Artikli su savršeni za igru, jurcanje i lud provod.

Moda iz Minstera, za ceo svet: od 2000. godine Takko kontinuirano ide u pravcu ekspanzije, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. U međuvremenu oblačimo naše dame i njihove najmilije u Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj, Holandiji, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Poljskoj, Belgiji, Sloveniji, Estoniji, Litvaniji, Hrvatskoj, Italiji, Srbiji i Francuskoj.

devojka-big