lines

Telekom Srbija Pančevo

Telekom Srbija, lider u oblasti telekomunikacija u regionu, jedina je kompanija u Srbiji koja korisnicima pod svojim brendom mts nudi integrisanu ponudu u svim segmentima informaciono-komunikacionih tehnologija: fiksnu i mobilnu telefoniju, Internet, digitalnu televiziju i ostale multimedijalne sadržaje. Na našem prodajnom mestu u okviru tržnog centra BIG možete pronaći sve što vam je potrebno da obogatite vaš svet komunikacija.

 

Kontakt informacije

C57
Radno vreme: 10-22h
telekom-srbija-pancevo-big-pancevo-1

Kontakt informacije

C57
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Odaberite željeni postpejd tarifni profil sa nekim od mobilnih uređaja iz bogate ponude po ceni već od 1 dinar ili izaberite popust do 50% na vašu mesečnu naknadu. Za vaš dom pripremili smo Net pakete sa pouzdanim i neograničenim Internetom u brzinama koje odgovaraju vašim potrebama. Uz našu mts TV uslugu dobijate savršeno digitalno iskustvo sa preko 100 kanala, uz mogućnost aktivacije dodatnih usluga – Video na zahtev, Snimanje sadržaja, Gledaj unazad i Gledaj 72h unazad. Jedinstvena ponuda – skockajte svoj Box paket koji objedinjuje sve naše usluge i uz velike uštede i na jedinstvenom računu dobijate i neograničene razgovore u našoj fiksnoj mreži*.
*Neograničeni razgovori se odnose na pozive sa fiksne linije u Box paketu prema svim fiksnim linijama u mts mreži fiksne telefonije

devojka-big