BIG Pazova – šoping za celu porodicu

BIG tržni centar u Pazovi šoping pretvara u doživljaj za prepričavanje! Na jednom mestu smo okupili sjajne domaće i svetske brendove, kao i pregršt mogućnosti za uživanje i zabavu! Posetite nas i umesto “običnog” šoping dana – iskusite sadržajan dan u kome ćete istinski uživati!

Kad pomisliš na šoping – think BIG!

BIG Pazova

Akcije i specijalne ponude

Spremili smo vam sjajna sniženja i specijalne ponude!

Pogledaj aktuelne popuste
Pogledaj aktuelne popuste

Pretvori šoping u zabavu

Prodavnice u kojima možete nabaviti garderobu, stvari za kuću, elektroniku i belu tehniku, samo su deo onoga što BIG u Pazovi nudi svojim posetiocima! Široka ponuda brendova iz različitih kategorija, pruža vam mogućnost da jednom kupovinom nabavite sve što vam može zatrebati, dok gastronomski i zabavni sadržaji obezbeđuju savršen ambijent za predah i uživanje!

Naši brendovi
devojka-big

Naše kategorije

lines_lp_3

Događaji

BIG-PAZ_Seka-Aleksic_880x542-580x355

23. mart - Otvaranje BIG centra u Novoj Pazovi!

Četvrtak  23. marta rezervisan je za odlične popuste, sjajan provod i koncert Seke Aleksić! Čekamo vas sa nestrpljenjem da zajedno proslavimo otvaranje novog BIG tržnog centra!

BIG PAZOVA JE STIGAO! 23. mart

BIG PAZOVA JE STIGAO! 23. mart

Dođite da zajedno proslavimo otvaranje novog tržnog centra BIG Pazova u četvrtak 23. marta. Otvaranje centra je od 10h, očekuju...

lines_lp_4
BIG Pazova

Kako do nas

Smešten na adresi Vojački put 1A u Novoj Pazovi, BIG Pazova je pristupačan tržni centar do koga se lako dolazi i sopstvenim i autobuskim prevozom. Naši posetioci imaju obezbeđena parking mesta!

BIG Fashion Beograd

Vojački put 1A, Nova Pazova 22330
Radno vreme tržnog centra: 10h – 22h
bigpazova@big-cee.com

BIG Fashion Beograd
bus

Međugradske linije iz pravca Stare Pazove i Beograda, GSP 706E do Vojnog Aerodroma Batajnica