lines

Cropp Pazova

Cropp je otvoren I radoznao modni brend posvećen mladim individualistima, koji svoje stavove i svoju nezavisnost manifestuju načinom oblačenja. Muške kolekcije su uglavnom inspirisane uličnom odećom iz celog sveta, uličnom umetnošću, urbanim sportom i muzikom. Ženske kolekcije prate trendove – ali se ne uklapaju u masu!
Cropp je brend koji se dobro uklapa na gradskim ulicama, u klubovima, svim mestima na koja mladi odlaze da pokažu da imaju svoj stil i svoj jedinstveni način izražavanja.

Kontakt informacije

15
Radno vreme: 10-22h
Cropp-Pazova

Kontakt informacije

15
Radno vreme: 10-22h
lines2

 • Automatski nacrt

  Mobilland Exclusive Popust dobrodošlice

  Povodom otvaranja naše radnje u Big Shopping Centru za vas smo pripremili popust dobrodošliceNeverovatnih 50% popusta na svaki drugi jefitiniji artikal. Akcija traje od 18.06. – 23.06.2024.

 • Spremno koračaj kroz leto!

  Spremno koračaj kroz leto!

  Iskoristi sjajnu ponudu u Planeta Sport prodavnicama! Do 60% popusta na kompletnu novu kolekciju proleće/leto, na drugi jeftiniji artikal!🤩 Poseti nas do 8. jula i spremno koračaj kroz leto!🔝

 • Stadion u tvom domu uz Gigatron televizore!⚽

  Stadion u tvom domu uz Gigatron televizore!⚽

  U Gigatronu je, u periodu od 31.05. do 30.06. u toku kampanja sa odličnim izborom televizora najpoznatijih brendova, uz odabrane modele po sniženim cenama, kako biste što bolje uživali u...