lines

Alexandar Cosmetics Rakovica

Osnovna delatnost kojom se bavimo je, najkraće rečeno je lepota. Da budemo precizniji, bavimo se distribucijom proizvoda za ulepšavanje koji su namenjeni profesionalnoj salonskoj, ali i ličnoj upotrebi.

Dugogodišnje iskustvo naučilo nas je da pažljivo osluškujemo potrebe svojih klijenata. U skladu sa tim, naša ponuda sadrži više od 35 000 artikala i preko 100 različitih brendova i, zajedno sa nama, neprekidno raste. Ispunjavanje zahteva i potreba naših klijenata uvek su nam na prvom mestu, zbog čega uspešno poslujemo duže od 23 godine. Među našim vernim klijentima nalaze se brojni kozmetički i frizerski saloni, spa centri, make-up studiji i akademije.

Verujemo da je dobra komunikacija značajan preduslov uspešnog poslovanja – profesionalnost i timski rad su razlozi zbog kojih uspešno gradimo mrežu lojalnih klijenata. Svaki kupac nam je važan, stoga je naše ljubazno osoblje uvek spremno da Vam pomogne i prepozna Vaše potrebe.

Kontakt informacije

2
kiwi.sunbg@gmail.com
Radno vreme: 10h - 22h
alexandar-cosmetics-rakovica-big-rakovica-1

Kontakt informacije

2
kiwi.sunbg@gmail.com
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • 🚲 PLANET BIKE POKLANJA – 22-25. septembar

    🚲 PLANET BIKE POKLANJA - 22-25. septembar

    Posetite #BIGRAKOVICA centar, jer vas u periodu od 22. do 25. septembra očekuje sjajna akcija u saradnji sa #PLANETBIKE radnjom! Kupovinom od minimalno 2.000 dinara u PLANET BIKE prodavnici, ostvarujete...

Pogledajte sve