lines

GIGATRON Rakovica

Od svog osnivanja, 2003. godine, do danas, kompanija Gigatron je među prvima uspela da predstavi brojne maloprodajne objekte po ugledu na prestižne prodavnice IT uređaja, potrošačke elektronike i bele tehnike na zapadu. Nudimo najpotpuniji asortiman proizvoda na polju tehnike, definisali smo unapređene oblike komunikacije sa kupcima i među prvima na tržištu smo pokrenuli online kupovinu. Gigatron danas broji preko 900 zaposlenih.

Kontakt informacije

3
g43@gigatronshop.com
Radno vreme: 10h - 22h
gigatron-rakovica-big-rakovica-1

Kontakt informacije

3
g43@gigatronshop.com
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Automatski nacrt

    CCC kolekcija “Letnje izdanje”

    Eksplozija letnjih trendova brendova DeeZee, Jenny Fairy i Nine West New York! Leto je vreme kada je moda u punom procvatu. U skladu sa letnjim raspoloženjem, CCC predstavlja kolekciju “Letnje...

Pogledajte sve

Gigatron maloprodajna mreža pokriva preko 29 gradova širom Srbije. Pored toga, Gigatron ima i Call Centar koji je na raspolaganju potencijalnim kupcima, pravnim i fizičkim licima.

Kao lider u e-commerce segmentu, na našem tržištu, obezbedili smo jednostavan i potpuno bezbedan način online kupovine i time zasluženo postali nosilac e-Trustmark Sertifikata oznake poverenja u e-trgovini.

Misija iza koje brend Gigatron stoji jeste podsticaj u primeni novih tehnologija i usmeravanje kupaca da u zamenu za svoj novac dobiju maksimalnu vrednost.

U našoj bogatoj ponudi uvek možete pronaći brojne akcije koje, upravo, predstavljaju spomenutu misiju i nude najvišu vrednost za vaš novac.

devojka-big