lines

JYSK Rakovica

JYSK nudi sjajnu skandinavsku ponudu za sve koji spavaju I žive. Mi smo globalni lanac maloprodajnih I web prodavnica I deo porodnične grupe Lars Larsen.

Naš osnivač, Lars Larsen, otvorio je svoju prvu prodavnicu JYSK u Aarhusu u Danskoj 1979. Godine. Danas JYSK poseduje 2877 prodavnica u 52 zemlje širom sveta. U 27 zemalja Jysk direktno upravlja svojim prodajama, dok preostalih 25 zemalja je deo koncepta franšize Jysk.

Kontakt informacije

12
RS0032@stores.jysk.com
Radno vreme: 10h - 22h
jysk-rakovica-big-rakovica-1

Kontakt informacije

12
RS0032@stores.jysk.com
Radno vreme: 10h - 22h

U Nemačkoj I Austriji prodavnice su nazvane DÄNISCHES BETTENLAGER, dok je Jysk naziv u svim ostalim zemljama sveta.

Sa hiljadama prodavnica širom sveta, često je Jysk uvek u blizini. To omogućava brzo istraživanje našeg asortimana I lako donošenje proizvoda kući. Na mreži imamo prostora za još više proizvoda I za nas je ključno da kupcima olakšamo kombinovanje sjajne usluge prodavnice sa našim širokim asortimanom na mreži kako bi pružili najbolje moguće iskustvo kupovine.

Za ovo su potrebni sjajni zaposleni, a naša ambicija je da budemo prvi izbor zaposlenih u malorpodaji gde god da je JYSK prisutan. To znači da JYSK uvek mora biti privlačno mesto za rad I da naši zaposleni uživaju u vermenu koje provode sa nama.

Iako je danas JYSK globalni posao, kompanijom se upravlja na osnovu svojih skandinavskih korena. To se odražava na kulturu naše kompanije I način poslovanja.

devojka-big