lines

MOJ KIOSK Rakovica

Moj kiosk je najveći lanac kioska na teritoriji Srbije. Sastoji se od kioska i convenience store objekata, ravnomerno raspoređenih u celoj zemlji sa maksimalnom nacionalnom pokrivenošću u 137 njenih opština.

Vodeći se najvišim svetskim standardima, konstantnim unapređenjem poslovanja i očuvanjem tradicije kupovine na kioscima, stekli smo poverenje potrošača jer dnevno uslužimo preko 380.000 zadovoljnih kupaca.

Kontakt informacije

5
office@stampa.rs
Radno vreme: 08h - 22h
MOJ KIOSK Rakovica

Kontakt informacije

5
office@stampa.rs
Radno vreme: 08h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Automatski nacrt

    CCC kolekcija “Letnje izdanje”

    Eksplozija letnjih trendova brendova DeeZee, Jenny Fairy i Nine West New York! Leto je vreme kada je moda u punom procvatu. U skladu sa letnjim raspoloženjem, CCC predstavlja kolekciju “Letnje...

Pogledajte sve

Svakodnevno se trudimo da svojim asortimanom, uslugom i dostupnošću opravdamo naš slogan „Tu je kad mi treba“ i poverenje naših kupaca. Objekti Moj kiosk predstavljaju sasvim novi kanal komunikacije sa potrošačima i svojevrsni marketing medijum. Uz pomoć naših marketinških potencijala omogućen je razvoj i bolji plasman vašeg brenda u neposrednom kontaktu sa kupcem kroz unapređen vid oglašavanja i inovativan kanal prodaje. Moj kiosk je deo poslovnog sistema MOJ KIOSK GROUP, koji se sa 3.700 zaposlenih svrstava u prvih pet kompanija u Srbiji. U sklopu Moj kiosk grupe je i Centrosinergija, koja se bavi pružanjem sveobuhvatne i besprekorne usluge distribucije, veleprodaje i logistike u cilju zadovoljenja potreba poslovnih partnera i stvaranja dugoročnih poslovnih veza sa kompanijama kojima je cilj najefikasniji plasman robe.

devojka-big