lines

PLANET BIKE Rakovica

Planet Bike je osnovan 2000. godine u Beogradu. Bavimo se proizvodnjom i prodajom bicikala, distribucijom raznovrsne sportske opreme i pružanjem specijalizovanih servisnih usluga.

Našu ponudu čine sledeće grupe artikala: bicikli, rezervni delovi i oprema za bicikle, ski oprema, snow-bord program, klizaljke, sanke, fitnes sprave i raznovrsni fitnes artikli, roleri, trotineti, oprema za stoni tenis, oprema za planinarenje.

Kontakt informacije

18
mp4@planetbike.rs
Radno vreme: 10h - 22h
planet-bike-rakovica-big-rakovica-1

Kontakt informacije

18
mp4@planetbike.rs
Radno vreme: 10h - 22h

U našoj fabrici u Kruševcu, proizvodimo bicikle pod sopstvenim robnim markama Polar i Booster. Takođe, za mnogobrojne partnere u zemlji i inostranstvu proizvodimo bicikle pod drugim robnim markama, na bazi OEM usluge.

Uvoznik smo i distributer poznatih robnih marki: Scott, Continental, Elan, Nordica, Dainese, Völkl, Dalbello, Kettler, Body Sculpture, Ritchey, Salewa, Oakley, Rollerblade, Poivre Blanc, Jail Jam, Uvex i drugih.

Naše prodavnice se nalaze u najvećim gradovima Srbije; pet objekata u Beogradu, dva u Novom Sadu, četiri na Kopaoniku, a po jedan u Nišu, Čačku, Novom Pazaru i na Staroj planini.

U sklopu svake prodavnice radi specijalizovan servis za održavanje bicikala, ski opreme i fitnes sprava. Takođe, na skoro svim lokacijama postoji i ski rental, specijalizovana služba za iznajmljivanje ski opreme.

U našoj veleprodajnoj mreži sarađujemo sa više od 200 dilera u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori.

devojka-big