hero

BIG TE VODI NA KONCERT PETRA GRAŠE – 01.11 – 10.11.

Big-Fashion-Petar-Graso-880x542-1

Drage dame, posetite #BIGFASHION centar u Beogradu u Višnjičkoj 84, povedite najbolju drugaricu, mamu ili sestru, učestvujte u kvizu i BIG FASHION vas vodi na koncert Petra Graše.

Kupovinom u bilo kojoj radnji BIG FASHION centra i Parka u Višnjičkoj 84 u iznosu od minimalno 1000rsd uz tačno odgovoreno kviz pitanje dobijate dve karte za koncert koji će se održati 11.11. u Štark areni.

VAŽNE NAPOMENE:

– Aktivacija važi samo za dame i samo u BIG FASHION šoping centru u Beogadu, Višnjička 84.

– Dostavljeni fiskalni računi se mogu sabirati, ali kupovina mora biti obavljena u istom danu.

– Dama posetilac koja u društvu druge dame dođe na označeni promotivni pult može preuzeti zajedno sa damom pratiljom maksimum dve ulaznice za koncert Petra Graše u Štark Areni i ne može dobiti više od dve ulaznice, bez obzira na broj puta u kojima je uspešno ostvarila sve uslove iz ove aktivacije. -Dame koje su zajedno ostvarile sve zahtevane uslove iz ove aktivacije u periodu pre isteka zaliha ulaznica za koncert Petra Graša i prijavile se na označenom promotivnom pultu u okviru „BIG FASHION“ šoping centra mogu zajedno priložiti jedan račun u ukupnoj vrednosti od minimalno 1.000 dinara.

– Podela ulaznica za koncert obavljaće se na promotivnom pultu u atrijumu šoping centra „BIG FASHION“ u toku aktivacije (u periodu od 01. novembra zaključno sa 10. novembrom 2022. godine), u periodu od 16-20h tokom radnih dana i u periodu od 12-17h tokom vikenda. Računi iz supermaketa, kioska i menjačnica neće važiti.

Ceo PRAVILNIK možete da pogledate OVDE.

🗓 Kad: 01.11 – 10.11.

⏱️ Vreme za preuzimanje karata: radnim danima 16-20h, vikendom 12-17h

📍 Lokacija: atrijum BIG FASHION centra Beograd, Višnjička 84