hero

📜ČUVARI OGNJIŠTA, 27.08.

BF-BG-Festival-Porordica-Nedeljom-880x542-1

👨‍👩‍👧‍👦 U #BIGFASHIONBeograd centru, 27. avgusta, održaće se manifestacija “Porodica nedeljom” pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiju i Asocijacije mame Srbije.

„Porodica nedeljom” biće okupljena oko sadržaja koji će se ogledati u takmičarskom, edukativnom, izlagačkom, i kulturnoobrzaovnom programu.

✔Prijavite svoju porodicu porukom u inbox zvaničnog Instagram naloga centra za takmičenje u nadigravanju i osvojite sedmodnevno letovanje ili zimovanje

✔Takmičenje u šahu je rezervisano za tročlane članove jedne porodice, koji će zajedničkim snagama pokušati da osvoje turnir.

✔U okviru edukativnog programa posetiocima će biti omogućeno prisustvo interaktivnim predavanjima o tememama vezanim za značaj porodice, tradiciji i običajima.

✔Svi posetioci će moći da uživaju u zanimljivom i neobičnom predstavljanju Muzeja iluzija i Kuće kockica (muzej lego kockica), a pripremili smo i kutak za fotografisanje kako biste sa sobom poneli uspomenu sa naše manifestacije.

Na bini će biti popularni rok bend Inspektor Blaža i Kljunovi, zato dođite da se družimo, upoznajemo, sportski „nadmećemo“ i priredimo Vam još mnoga lepa iznenađenja!

#thinkBIG #volimBIG #BIGFASHIONBeograd

📅 Datum: 27.08.

📍 Lokacija: #BIGFASHIONBeograd otvoreni parking – ispred Decathlon prodavnice