hero

🐾DRUŽENJE SA PATROLNIM ŠAPAMA , 22.09 – 05.10. 🐾

BF-BG-Patrolne-sape_880x542

Dragi naši, spremili smo nešto posebno za vas, jeste li spremi da čujete?☺️

#BIGFASHIONBeograd centar će se pretvoriti u nezaboravno mesto gde ćete imati priliku da učestvujete u interaktivnoj izložbi “Druženje sa Patrolnim šapama” od 22. septembra do 5. oktobra.

Pozivamo vas da posetite atrijum našeg centra sa vašim mališanima, radnim danima od 14-20h, vikendom od 12-20h, i doživite čaroliju sjajne Interaktivne izložbe i kreativnih radionica koje smo pripremili!

Ova izvanredna izložba se sastoji od sedam delova, uključujući  vidikovac i oblasti posvećene omiljenim likovima Patrolnih šapa: Čejsu, Skay-u, Maršalu, Rablu i Rokiju. Na kraju, tu je radionica za decu koja će probuditi njihovu maštovitost i veštine.

I to nije sve! Svakog dana tokom trajanja izložbe, jedan srećni mališan će osvojiti 1×2 karte za film Patrolne šape: Moćni u Cineplexx Big Beograd bioskopu. A na dan otvaranja izložbe, pripremili smo i posebno iznenađenje za učesnike aktivacije – podelićemo 2×2 karte za ekskluzivnu premijeru filma Patrolne šape – Moćni koja će se održati u subotu, 23.9. u našem centru.

Takođe, svakog malog učesnika čeka slatki poklon iznenađenja.

Pridružite nam se na ovoj avanturi gde ćemo zajedno istraživati, učiti i zabavljati se! 🙌

#thinkBIG #volimBIG #BIGFASHIONBeograd

Napomena:

  • Sadržaj je besplatan i namenjen deci od 4 do 6 godina.

🗓 Datumi: 22.09 – 5.10.

⏱️ Vreme: radnim danima 14-20h, vikendom 12-20h

📍 Lokacija: atrijum centra BIG FASHION Beograd