hero

TOČAK OKRENI ZA ZABAVNI PARK SE SPREMI, 16. decembar 🎡

BF-BG-_Tocak-srece-KV5-2_880x542

Dragi naši posetioci, 16. decembra, očekuje vas Babylon Točak sreće u BIG FASHION Mall&Park centru! Svi posetioci koji obave kupovinu u iznosu od 3.000 dinara u niže navedenim prodavnicama u okviru „BIG FASHION Mall&Park“ centru, biće u mogućnosti da zavrte Točak sreće i preuzmu poklon vaučer iz Babylon zabavnog parka.

Ne propustite vreme za dobra šoping i zabavu.

Prodavnice čiji se računi uvažavaju su: @dexycokids, @bebakids, @kengur_com, @cineplexxrs, @gigatron.rs, @lcwaikiki.serbia, @zara, @djak_sport, @hm, @ovskids, @planikasrbija, @vulkan_knjizare, @laguna_knjige, @sportvisionsrbija, kao i @terranovastyle.

❗VAŽNE NAPOMENE❗

-Pravo da učestvuju u aktivaciji imaju svi posetioci šoping centra „BIG FASHION Mall&Park“, koji u toku trajanja aktivacije izvrše kupovinu od 3.000 dinara i više u okviru šoping centra „BIG FASHION Mall&Park“ u sledećim prodavnicama: Dexy Co Kids, Beba Kids, Kengur, Cineplexx, Gigatron, LC Waikiki, Zara, Đak sport, H&M, OVS Kids, Planika, Vulkan, Laguna, Sport Vision, kao i Terranova.

-Pojedinačni iznosi na fiskalnim računima se ne mogu sabirati.

-Nakon utvrđivanja da priloženi račun ispunjava tražene uslove, posetilac će zavrteti točak sa ilustracijom koja upućuje na tip osvojenog poklona i ostvariti pravo da preuzme Babylon poklon vaučer koji je označen na određenom polju točka.

-U slučaju da se točak zaustavi na polju na kojem se nalazi ispis da su zalihe podeljene, posetilac će imati pravo da zavrti Točak sreće još jednom.

-Svaki posetilac koji je ostvario sve zahtevane uslove iz ove aktivacije u periodu pre isteka zaliha ostvaruje pravo na jedan poklon vaučer i ne može dobiti više od jednog poklon vaučera, bez obzira na broj puta u kojima je uspešno ostvario sve uslove iz ove aktivacije.

-Važenje poklon vaučera: do 31.01.2024. godine

Preuzmite Pravilnik na LINKU.

🗓 KAD: 16 . decembar od 12-15h
📍GDE: atrijum BIG FASHION Beograd centra