hero

CCC i Disney “FROZEN”: Jedinstvena kolekcija obuće i dodataka za decu!

880x542_PR_RS_FROZEN_2-Copy

Pripremite svoje dete za bezbrižnu zimsku zabavu! Pogledajte najnoviju kolekciju sa omiljenim likovima iz „Frozen-a“, jednog od najpoznatijih Diznijevih animiranih filmova. Otkrijte prelepu obuću, šarene rančeve i dodatke.

„Frozen“ je debitovao na bioskopskim ekranima 2013. godine. Priča o prijateljstvu i hrabrosti brzo je stekla milione obožavalaca širom sveta. U znak 10. godišnjice, predstavili smo „Frozen“ kolekciju dostupnu u CCC-u. Nesumnjivo će se svideti najmlađim ljubiteljima avantura Ane, Elze i njihovih prijatelja.

Par toplih čizmica na pertle sa postavom od veštačke ovčje kože i čvrstim đonom obezbediće zaštitu od snega i mraza. Ljubičasti i srebrni modeli su udobni i funkcionalni. Pažljivo pogledajte i primetićete da će ukrasi u obliku zvezde sa Elzom i Anom pričvršćeni za pertle sigurno privući pažnju.

Kolekcija takođe uključuje  i čizme sa svetlećim đonom koje će ovo biti omiljene zimske čizme vašeg deteta.

Patike su savršen dodatak stajlingu u školi i vrtiću. Deca će ih voleti zbog njihovog jedinstvenog dizajna sa „Frozen“ likovima a vi ćete ceniti njihovu izdržljivost.

Nije samo obuća ukrašena likovima iz „Frozen-a“. Deca mogu da biraju između rančeva, torbi, kofera, pernica ili čak kapa i šalova. Cela kolekcija je dostupna po veoma povoljnim cenama. Zahvaljujući širokom spektru originalnih dizajna i boja, zima sa CCC-om će biti izuzetno radosna.

Neka hladni dani budu puni šarma i magije sa novom Frozen kolekcijom dostupnom u CCC prodavnici na prvom spratu centra.