hero

Nova Reebok kolekcija je već dostupna u CCC!

RS-grafiki-PR-dla-galerii-6

Najnovija Reebok kolekcija u CCC-u na prvom spratu našeg centra je poslastica za ljubitelje sportskog stila. CCC, kao jedan od najvećih distributera brenda Reebok u Evropi, nudi veliki izbor proizvoda ovog brenda. U ponudi su bezvremenski i trendi modeli patika od 4599 RSD, kao i torbe, rančevi i koferi. Ovde će svako pronaći nešto za sebe!

Raznovrsna Reebok kolekcija u CCC-u je kombinacija klasičnog i modernog. Kod nas možete pronaći i vanvremenske modele, kao što je Reebok COURT, jedan od najpopularnijih Reebok modela.

Ljubitelji obuće sa više sportskim i dinamičnijim dizajnom mogu biti zainteresovani za modele JOGGER
and RIDER. Nešto masivniji model BASKET odaje priznanje košarkaškom stilu sa kojim je brend blisko povezan.

Komforni rančevi, praktične torbe oko struka i sportske torbe odlična su dopuna ležernim, svakodnevnim stilovima. Dostupni u CCC Reebok kolekciji su klasični modeli koji su popularni dugi niz godina. Dominantna crno-bela u kolekciji obuće kombinovana je sa živopisnim bojama rančeva. Pored plave i tople braon, tu su i srebrna i Peach Fuzz – nežna narandžasta koja je proglašena za boju 2024.godine. Obavezno pogledajte i ponudu Reebok kofera, manjih za kraća I većih za duža putovanja. Sada pri kupovini para obuće možete iskoristiti i -20% na jedan odabrani proizvod iz kategorije torbi, rančeva i kofera.

Reebok kolekcija dostupna je u CCC prodavnici na prvom spratu našeg centra!