lines

Bomar Outlet Inđija

Bomar Outlet u Inđiji je prodavnica koja nudi vrhunski kvalitet satova po još pristupačnijim cenama! Posetite nas u BIG Fashion Outlet centru u Inđiji i obradujte sebe novim satom ili atraktivnim komadom nakita!

Kontakt informacije

41
outlet@bomar.rs
Radno vreme: 10h - 21h
bomar-outlet-indjija-big-fashion-outlet-park-indjija-1

Kontakt informacije

41
outlet@bomar.rs
Radno vreme: 10h - 21h

Ponuda prodavnice Bomar Outlet Inđija

Bomar Outlet Inđija – vrhunski višedecenijski kvalitet nakita i satova

Bomar Outlet deo je lanca jedne od vodećih kompanija u Srbiji u oblasti prodaje satova, nakita i optike.

Uz višedecenijsko uspešno partnerstvo sa vodećim svetskim proizvođačima satova i nakita, odlično razvijenu distributivnu mrežu širom Srbije, kao i ovlašćeni servis organizovan po savremenim standardima časovničarstva.

Bomar oplemenjuje svakodnevicu najlepšim komadima satova nakita i naočara, a u susret ovoj ideji otvorena je prva Bomar Outlet prodavnica u Srbiji, pružajući vam široki izbor artikala najpoznatijih svetskih brendova na popustima od 30% pa sve do 70%.

U Bomar Outlet prodavnici očekuje vas širok izbor satova, nakita i naočara preko 30 najpoznatijih svetskih brendova. Zakoračite u čarobni svet časovničarstva i modnih detalja i u prijatnom ambijentu priuštite sebi nezaboravno šoping iskustvo!

Tim zaposlenih koji čine iskusni profesionalci već duže od tri decenije predano i strastveno bira najbolje internacionalne brendove i kreira jedinstveni doživljaj kupovine na najlepšim mestima za šoping, kao što je BIG FASHION OUTLET u Inđiji, baziran na vrhunskom kvalitetu usluge i ličnom pečatu!

Ukoliko se nalazite nešto severnije, preporučujemo vam da ne propustite posetu Bomar prodavnici u Novom Sadu, kao i prodavnici Bomar u Beogradu ukoliko ste u prestonici.

Bomar Outlet u Inđiji – radno vreme i lokacija

Posetite Bomar prodavnicu u Outletu u Inđiji kako biste osvežili svoj izgled i upotpunili ga upečatljivim bezvremenskim aksesoarom kao što je sat!

Naše radno vreme je svakog dana od 10h do 21h.

Nalazimo se u lokalu 41, a za sve informacije možete nas kontaktirati na broj telefona +381 62 210 949.

Posetite nas na adresi Vojvode Putnika bb, Inđija, čekamo vas!

devojka-big