lines

Bomar Beograd

Bomar u Beogradu je prodavnica koja nudi vrhunski kvalitet satova po pristupačnim cenama. Posetite nas u BIG Fashion tržnom centru i obradujte sebe novim satom ili atraktivnim komadom nakita!

Kontakt informacije

0/026
bigfashion@bomar.rs
Radno vreme: 10-22h
bomar-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

0/026
bigfashion@bomar.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
 • Vulkan – Svetski dan knjige

  Vulkan – Svetski dan knjige

  📚 Povodom Svetskog dana knjige, koji se obeležava 23. aprila, Vulkan knjižara vas daruje SJAJNIM POPUSTIMA! 📢 🗓️ Od 19. do 23. aprila u Vulkan knjižari možete ostvariti 20% popusta...

 • Happy jeans weekend. 👖

  Happy jeans weekend. 👖

  Popust od -20% na jeans farmerice iz kolekcije PL24. Čeka vas puno novih modela, a ukoliko vam je potrebna pomoć oko izbora na raspolaganju su vam naši jeans eksperti. Vidimo...

 • ✨ MEĐUSEZONSKO SINIŽENJE DO 30% ✨

  ✨ MEĐUSEZONSKO SINIŽENJE DO 30% ✨

  Pronađite najslađe komade garderobe za prave male avanturiste na popustu do 30%! Akcija se ondosi na odabrane artikle iz prolećne kolekcije ’24 i važi od 19.04 do 19.05.2024. Posetite BEBAKIDS...

Pogledajte sve

Bomar Beograd – vrhunski višedecenijski kvalitet nakita i satova

Bomar u Beogradu deo je lanca jedne od danas vodećih kompanija u Srbiji u oblasti prodaje satova, nakita i optike.

Uz višedecenijsko uspešno partnerstvo sa vodećim svetskim proizvođačima satova i nakita, odlično razvijenu distributivnu mrežu širom Srbije, kao i ovlašćeni servis organizovan po savremenim standardima časovničarstva.

Tim koji čine iskusni profesionalci već duže od tri decenije predano i strastveno bira najbolje internacionalne brendove i kreira jedinstveni doživljaj kupovine na najlepšim mestima za šoping u gradu, kao što je BIG FASHION u Beogradu, baziran na vrhunskom kvalitetu usluge i ličnom pečatu!

Ukoliko se nalazite nešto severnije, preporučujemo vam da ne propustite posetu Bomar radnji u Novom Sadu, koja nudi jednako širok asortiman proizvoda.

Bomar radnje u Beogradu – radno vreme i lokacije

Posetite Bomar prodavnice u Beogradu kako biste osvežili svoj izgled i upotpunili ga upečatljivim bezvremenskim aksesoarom kao što je sat!

Naše radno vreme je svakog dana od 10h do 22h tokom cele godine baš kao i radno vreme ostalih prodavnica satova u Beogradu.

Nalazimo se u lokalu broj 26, a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj telefona +381 62 10 44 444.

Posetite nas na adresi Višnjička 84, Beograd, čekamo vas!

devojka-big