lines-blog

Sportske radnje Beograd

Sportske radnje u Beogradu u BIG tržnom centru opremiće vas za sve sportske poduhvate! U našim prodavnicama pronaći ćete sportsku odeću, obuću i rekvizite za različite vrste sportova sa potpisom renomiranih brendova. Na našoj listi sportskih radnji nalaze se i specijalizovane prodavnice za dodatke ishrani koji će znatno poboljšati učinak vašeg treninga. Posetite nas u BIG-u i pronađite sve što vam je potrebno za aktivan život!

Sportske radnje Beograd – sve što vam je potrebno za efikasan trening

Sportske radnje u Beogradu u BIG tržnom centru svojim posetiocima nude širok asortiman sportske odeće, obuće i svih rekvizita i druge prateće opreme poznatih svetskih brendova, koja vam može zatrebati tokom treninga.

Bez obzira da li se aktivno bavite nekim od timskih sportova, redovno posećujete teretanu ili s vremena na vreme odete u jutarnji džoging ili posetite obližnji bazen, svako bavljenje fizičkom aktivnošću zahteva adekvatnu i kvalitetnu opremu, kako biste se zaštitili od povreda i postigli najbolje rezultate.

U našim prodavnicama pronaći ćete sve što vam je potrebno za udoban i efikasan trening: patike za trčanje, fubal ili tenis, odeću kao što su majice, trenerke i jakne, ali i odgovarajuće sportske rekvizite poput tegova, bučica, lopti, reketa i mnogih drugih!

Sve najpopularnije sportske prodavnice u Beogradu na jednom mestu

Kojim god sportom da se bavite, sportske radnje u Beogradu opremiće vas za svaki naredni trening! Prodavnica Decathlon u beogradskom BIG-u najveća je prodavnica sportske opreme u Srbiji, sa asortimanom opreme za preko 100 sportova!

U ovoj prodavnici pronaći ćete opremu za klasične sportove kao što su fudbal, košarka, trčanje i plivanje, ali i profesionalnu opremu za zahtevnije sportove kao što su biciklizam, planinarenje i skijanje. 

Za sve ljubitelje prirode, tu je i oprema za kampovanje, pecanje, orijentiring i mnoge druge aktivnosti u kojima možete uživati sa svojom porodicom i prijateljima.

Na jednom mestu okupili smo najpoznatije sportske prodavnice u Beogradu, ali i u čitavoj Srbiji, od kojih su samo neke beogradski Planet Sport, kao i Sport Vision u Beogradu. U ovim radnjama pronaći ćete mnoštvo sportske opreme sa potpisom najpoznatijih brendova kao što su Adidas, Nike, Reebok i mnogi drugi.

Takođe, tu su i inovativne prodavnice kao što je The Athlete’s Foot u Beograd, koja svojim inovativnim asortimanom spaja sport i eleganciju. Njihova moderna obuća i odeća inspirisana sportskim stilom pružiće vam eksluzivni stil bez premca!

Poznate beogradske sportske radnje – obezbedite sebi ugodan i učinkovit trening

Bilo da se sportom bavite profesionalno ili rekreativno, važno je znati kako svom telu pomoći tokom i nakon napornih fizičkih aktivnosti. Kako biste postigli maksimalan učinak tokom treniranja i pomogli svom organizmu da se oporavi između treninga, posetite prodavnicu Proteini.si u Beogradu.

Osim sportske odeće i opreme za vežbanje, u njihovom asortimanu pronaći ćete kvalitetne dodatke ishrani poput aminokiselina, proteina, energetskih napitaka i vitamina i minerala, ali i ukusne užine koje možete jesti bez griže savesti.

Posetite sportske prodavnice u Beogradu u BIG tržnom centru i obezbedite sebi sve što vam je potrebno za efikasan trening i postizanje maksimalnih rezultata!

Sportske radnje u Beogradu – najveći broj sportskih prodavnica nalazi se u BIG tržnom centru!

Naše sportske radnje u Beogradu nalaze se na Karaburmi u ulici Višnjička 84, u sklopu BIG FASHION centra i BIG FASHION parka. Kako biste saznali tačnu lokaciju svake od prodavnica, kliknite na njenu ikonicu ili pogledajte našu mapu objekata.

Radno vreme sportskih prodavnica u beogradskom BIG-u isto je kao i radno vreme celog tržnog centra, od 10h do 22h.

Posetite nas u Beogradu ili svratite do sportskih radnji u Novom Sadu ili drugom najbližem BIG tržnom centru i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu!

devojka-big