lines

Sport Vision Beograd

Sport Vision prodavnica u Beogradu u BIG Fashion tržnom centru je multibrend radnja koja na domaće tržište donosi obuću, odeću i sportsku opremu renomiranih svetskih brendova. Posetite Sport Vision u Beogradu u BIG Fashion tržnom centru i obezbedite sebi savršeni ležerni stajling za svaku priliku, sportske aktivnosti i dinamičnu svakodnevicu.

Kontakt informacije

1/118
megastore.big.bg@sportvision.rs
Radno vreme: 10-22h
sport-vision-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

1/118
megastore.big.bg@sportvision.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

SPORT VISION BEOGRAD – SPOJ URBANIH MODNIH TRENDOVA I UDOBNOSTI

Kompanija Sport Vision je osnovana 1996. godine u Bijeljini i od tada ona uspešno odgovara na nove zahteve na tržištu u vidu modernih sportskih odevnih komada – obuće i odeće, kao i sportske opreme koji ljubiteljima urbanog stila i dinamičnog načina života, omogućavaju neprekidni osećaj prijatnosti tokomnjihove aktivne svakodnevice.

Zato je Sport Vision radnja u Beogradu postala deo BIG Fashion centra. Želimo da vam ponudimo najbolji odnos cene i kvaliteta, što Sport Vision kao zastupnik mnogih vodećih svetskih brendova podrazumeva.

Samo neki od brendova koje možete pronaći u Sport Vision prodavnici u Beogradu u našem tržnom centru, kao i prodavnicama Sport Vision u Novom SaduSport Vision u Kragujevcu i drugim BIG tržnim centrima širom zemlje, su: NikeAdidasNew BalanceReebokUmbroChampion i mnogi drugi.

SPORT VISION U BEOGRADU – LOKACIJA I KONTAKT

Sport Vision u Beogradu je na adresi Višnjička 84 – u BIG Fashion centru, gde ćete Sport Vision naći na tačnoj lokaciji u lokalu broj: 118. Za lako snalaženje u našem tržnom centru možete koristiti našu mapu tržnog centra.

Prodavnica Sport Vision ima radno vreme svakoga dana od 10 ujutru do 22 uveče, pa tada u Beogradu možete posetiti naš tržni centar kako biste istražili asortiman prodavnice Sport Vision, kao i aktuelne akcije i sniženja.

Sport Vision u Beogradu – kontakt telefon: +381 69 88 72 699

Odaberite funkcionalne odevne kombinacije u kojima ćete lako biti u pokretu i uvek se dobro osećati u svojoj koži – bilo da ste na treningu, u šetnji ili pak uživate u prilici koja dozvoljava ležeran dress code. Istražite stilove, pomerajte granice i iskažite svoju autentičnost uz BIG Fashion porodicu i Sport Vision prodavnici u Beogradu koja je njen sastavni deo.

devojka-big