lines-blog

Igraonice za decu Beograd

Igraonice za decu u Beogradu u BIG tržnom centru omiljeno su mesto za provod naših posetilaca. Naše prostrane igraonice pružaju mnoštvo sadržaja za decu i odrasle svih uzrasta. Od trampolina, vrteški i rolerkostera, do arkadnih i kompijuterskih igrica za samostalnu igru ili igru sa društvom – posetite nas u BIG-u i zabavite se kao nikada do sada!

Igraonice za decu Beograd – vrhunska zabava za sve mališane

Naše dečije igraonice u Beogradu prilagođene su deci svih uzrasta. Za najmađe pripremili smo zanimljive sadržaje poput tobogana, trampolina, bazena sa sunđerima i lavirinata, u kojima se bezbrižno mogu igrati, istraživati i sklapati nova prijateljstva.

Za stariju decu i tinejdžere, tu su mnogobrojne atrakcije koje će odgovarati upravo njihovim interesovanjima i željama. U našim igraonicama dostupni su im kuglane, vazdušni hokej, vožnja automobila i motora, kao i mnoštvo popularnih arkadnih i video igrica koje mogu igrati samostalno ili sa svojim društom.

Ukoliko želite da iskusite provod svojstven pravim zabavnim parkovima, u beogradskom BIG-u je i to moguće! U dečijoj igraonici Babylon Parku u Beogradu možete se provozati na vrteškama i autodromu, ali i jedinom rolerkosteru u zatvorenom u Srbiji!

Beogradske igraonice za decu nude mnoštvo sadržaja i za odrasle

Igraonice za decu u Beogradu u BIG FASHION centru nisu rezervisane samo za mališane i stariju decu. U njima se nalaze i brojni zabavni sadržaji prilagođeni odraslima, ali i roditeljima koji žele da se opuste uz kafu dok se njihova deca bezbrižno igraju.

Naime, dok su deca zauzeta igrom i druženjem, roditelji se mogu odmoriti u restoranima i kafićima naših igraonica. Pored restorana, tu su i štandovi sa grickalicama i slatkišima koji će upotpuniti svaki zabavan dan.

Osim u luna parku, deca starijeg uzrasta i odrasli mogu se zabaviti igrajući arkadne i video igrice. U igraonici Galaktika u Beogradu čeka vas mnoštvo najpopularnijih video igara, zato okupite svoje društvo i posetite nas u BIG-u!

Dečije igraonice Beograd – savršeno mesto za nezaboravnu rođendansku proslavu

Ukoliko planirate proslavu dečijeg rođendana i potrebna vam je rođendaonica, naše beogradske igraonice za decu pravo su mesto za vaše planove. Kod nas možete iznajmiti privatan termin u igraonici, ali i privatne sobe za rođendanske proslave.

Osim samog prostora i zabavnog sadržaja koji ide uz njega, na raspolaganju su vam i hrana i piće koji su neizostavni na svakoj rođendanskoj žurci. Takođe, možete se odlučiti i za prisustvo animatora koji će se pobrinuti da sve prođe u najboljem redu.

Odaberite igraonice za decu u BIG-u i obezbedite svom detetu najlepšu rođendansku proslavu! Rezervišite karaoke sobu ili privatnu sobu za proslavu rođendana, obezbedite deci neograničen broj vožnji i nesmetan pristup svim sadržajima, a mi ćemo se pobrinuti za posluženje i fantastičnu atmosferu!

Dečije igraonice u Beograd – lokacije i radno vreme

Nalazimo se na dobro poznatoj adresi Višnjička 84, na Karaburmi. Lako ćete stići do nas, zahvaljujući odličnoj saobraćajnoj povezanosti tržnog centra sa ostalim delovima Beograda, ali i drugih gradova u Srbiji.

Za dodatne informacije o našim igraonicama kao što su tačna lokacija, radno vreme ili kontakt telefon, možete kliknuti na ikonicu željenog lokala, ili pogledati našu mapu objekata.

Posetite nas u BIG tržnom centru u Beogradu i uživajte u celodnevnoj zabavi za celu porodicu!

devojka-big