lines-blog

Sve za kuću Beograd

Sve za kuću Beograd – u našem BIG Fashion tržnom centru u prestonici možete pronaći sve za svoj dom što će vam ikada zatrebati. Raznovrsna oprema za kuću renomiranih proizvođača iz domena uređenja doma.

Sve za kuću Beograd – prodavnice u BIG-u

Otkrijte veliki izbor prodavnica sa opremom za uređenje doma u našem tržnom centru! Očekuju vas prodavnice nameštaja kao što su Emmezeta u Beogradu i Jysk u Beogradu, u kojima možete kupiti nameštaj proverenog kvaliteta po najboljim cenama.

Takođe, sve za kuću u Beogradu od dekoracije, kuhinjskih uređaja i ostalih sitnica potražite u radnjama DekorDom Beograd, Top Shop Beograd i drugim.

Sve što vam je potrebno za kuću na akciji

Prodavnice sa opremom za kuću u Beogradu idu u korak sa ritmom BIG Fashion tržnog centra i isprate svaku akciju koja se organizuje. Zbog toga se nameštaj, ukrasi za dom i mali i veliki kućni aparati tokom cele godine mogu nabaviti po najboljim cenama i uz velike pogodnosti.

Radno vreme i adresa najboljih prodavnica za domaćinstvo

BIG FASHION Mall & Park lociran je na Karaburmi i dobro je saobraćajno povezan sa celim gradom. Veoma lako i brzo ćete do njega stići sopstvenim ili javnim prevozom. Kupovina svega za kuću u Beogradu na adresi VIšnjička 84 postaće vam zbog toga pravo zadovoljstvo!

Preporučujemo da željenu prodavnicu u koju ste se uputili prvo pronađete na našoj mapi objekta i na taj način se lakše orijentišete i snađete po dolasku.

Prodavnice proizvoda za kuću u Beogradu oduševiće vas sjajnom uslugom, prvoklasnim ambijentom i širokim asortimanom!

Klikom na željenu prodavnicu opreme za uređenje doma dobićete i više informacija, poput kontakta radnje koja vas interesuje, aktuelnih popusta, akcija i drugih informacija.

Radno vreme je od 10 č do 22 č.

Takođe, ukoliko se nađete u BIGU u Novom Sadu pogledajte njegovu ponudu prodavnica koje nude sve za kuću.

devojka-big