lines

Galerija podova Beograd

Galerija Podova je prvi i najveći specijalizovani maloprodajni lanac za prodaju podova. U našoj ponudi možete pronaći parket, laminat, vinil, tepihe i tepisone vodećih svetskih proizvođača. Sastavni deo ponude čini bogat program kućne dekoracije (zavese, garnišne, meblštof, peškiri, posteljine itd.), a sve sa idejom da kupcima na jednom mestu ponudimo kompletno rešenje za opremanje enterijera. Sa jakom distributivnom mrežom koju čini 46 maloprodajna objekta u 36 grada u Srbiji I CrnojGori, obezbeđujemo dostupnost proizvoda u najkraćem roku. Svojim kupcima obezbeđujemo i kompletnu uslugu, preko dostave kupljenih proizvoda do profesionalne ugradnje podova od strane timova sertifikovanih podopolagača.

Kontakt informacije

BFP/L07
Radno vreme: 10-22h
Galerija podova Beograd

Kontakt informacije

BFP/L07
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Legend

    LegendWW - NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderni krojevi, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji u prizemlju centra.

  • MEĐUSEZONSKI POPUST u Deichmann-u

    MEĐUSEZONSKI POPUST u Deichmann-u

    Dobro nam došli na MEĐUSEZONSKI POPUST u Deichmann-u na 1. spratu centra. Više od 500 artikala na sniženju od 30 do 50% sve do 15. 5. 2022!  Popusti se ne...

Pogledajte sve