lines-blog

Obuća Beograd

Prodavnice obuće u Beogradu za sve polove, generacije i prilike dostupne na jednom mestu! U BIG FASHION tržnom centru čeka vas na desetine prodavnica obuće, a još više brendova! Ponuda je prilagođena svim uzrastima i generacijama, dok širina asortimana garantuje da ćete sa lakoćom pronaći obuću po svom ukusu! Pogledajte ponudu prodavnica obuće i posetite nas na adresi Višnjička 84! 

Prodavnice obuće Beograd – veliki izbor obuće u Beogradu na jednom mestu

Nekada ste za istraživanje ponude prodavnica obuće u Beogradu morali da obilazite i po više lokacija i potrošite ceo dan. U BIG-u, umarajući šoping postaje stvar prošlosti. U našem tržnom centru prodavnice obuće broje se desetinama, a prilagođene su sportskim, ležernim, ali i elegantnim prilikama.

Sve prodavnice obuće u našem tržnom centru poznate su po trendi ponudi koja ide u korak sa najnovijim vestima sa pista svetskih metropola! U BIG-u u Beogradu možete biti sigurni da ste kupili par obuće koji je u trendu, bilo da je u pitanju dečija, ženska ili muška obuća! 

BIG Beograd obuća  – trendi asortiman i uvek aktuelni popusti

Kod nas vas zaista čeka obuća za celu porodicu – bez izuzetka!

Najkvalitetnija dečija obuća u Beogradu 

Od najmlađih dana do poznih tinejdžerskih godina, naš asortiman prilagođen je deci svih uzrasta! Osim beogradskih prodavnica odeće za decu, u kojima možete da pronađete i obuću za najmlađe, u mnogim prodavnicama za odrasle takođe je dostupan i dečiji asortiman, tako da je naš tržni centar pravi dečiji raj!

Dečija obuća obuhvata sve veličine, prilagođene različitim uzrastima, a stilski odgovara ukusu mališana!

Ženska obuća u Beogradu – moderna ženska obuća za sve prilike

Potrebna vam je moderna ženska obuća? Tražite ženske patike ili drugu vrste sportske obuće, koju ćete nositi sa zadovoljstvom? Tu su Planeta u Beogradu, Intersport Beograd, ali i mnoge druge prodavnice sportske odeće i obuće koje uvek idu u korak sa najnovijim trendovima. 

U potrazi ste za vrtoglavim potpeticama, ili ste pre za elegantne ženske cipele koje možete da nosite na posao, ali i na kafu sa prijateljicom? U BIG-u vas čekaju Kicks and Heelz, najveća Zara u Beogradu, najbolje opremljen Decathlon u Beogradu, kao i još mnogo drugih trendi prodavnica gde ćete sa lakoćom naći svoj savršen par ženske obuće! 

Muška obuća Beograd – BIG FASHION centar prati mušku modu

Kod nas niste zapostavljeni! Muška obuća je brendovima koji posluju u našem tržnom centru jednako značajna kao i ženska i iz tog razloga imamo vrlo širok asortiman obuće za muškarce, a naročito ćete biti zadovoljni sportskim i kežual patikama i cipelama koje možete nositi i za trčanje, ali i za svaki dan!

Pogledajte koje sportske prodavnice u Beogradu vas čekaju u BIG FASHION tržnom centru i uživajte u šopingu! 

Ukoliko su vam drugi gradovi bliži, obradovaće vas podatak da su prodavnice obuće u Novom Sadu, kao i outlet obuća u Inđiji i BIG centrima u drugim gradovima Srbije takođe su odlično opremljene. 

Prodavnice obuće Beograd – najbolja obuća u vašem komšiluku

BIG FASHION Mall & Park smešten je na Karaburmi i dobro je saobraćajno povezan sa celim gradom, pa ćete vrlo lako stići sopstvenim ili javnim prevozom. Kupovina obuće u Beogradu na adresi VIšnjička 84 postaće vam pravo zadovoljstvo!

Preporučujemo da željenu prodavnicu u koji ste se uputili pronađete na našoj mapi objekta. Ovako ćete se sa lakoćom orijentisati i naći tačno mesto željene prodavnice. Prodavnice obuće u beogradskom BIG-u oduševiće vas sjajnom uslugom, prvoklasnim ambijentom i fenomenalnom ponudom! 

Klikom na željenu prodavnicu obuće dobićete i više informacija, poput kontakta prodavnica obuće u Beogradu, aktuelnih popusta, akcija i drugih informacija.  

Radno vreme je kao i celog tržnog centra: od 10 č do 22 č.

devojka-big