lines

Navigare Beograd

Navigare u Beogradu je prodavnica muške odeće poznata po vrhunskim krojevima i pažljivo biranim tkaninama, a sve sa ciljem pružanja maksimalnog ugođaja. Renomirani italijanski brend se nalazi u dobro poznatom BIG FASHION centru u Beogradu, a njegova vrata su vam otvorena svakog dana. Posetite nas!

Kontakt informacije

0/034
bigfashion.navigare@promoda.co.rs
Radno vreme: 10-22h
Navigare Beograd

Kontakt informacije

0/034
bigfashion.navigare@promoda.co.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
 • Vulkan – Svetski dan knjige

  Vulkan – Svetski dan knjige

  📚 Povodom Svetskog dana knjige, koji se obeležava 23. aprila, Vulkan knjižara vas daruje SJAJNIM POPUSTIMA! 📢 🗓️ Od 19. do 23. aprila u Vulkan knjižari možete ostvariti 20% popusta...

 • Happy jeans weekend. 👖

  Happy jeans weekend. 👖

  Popust od -20% na jeans farmerice iz kolekcije PL24. Čeka vas puno novih modela, a ukoliko vam je potrebna pomoć oko izbora na raspolaganju su vam naši jeans eksperti. Vidimo...

 • ✨ MEĐUSEZONSKO SINIŽENJE DO 30% ✨

  ✨ MEĐUSEZONSKO SINIŽENJE DO 30% ✨

  Pronađite najslađe komade garderobe za prave male avanturiste na popustu do 30%! Akcija se ondosi na odabrane artikle iz prolećne kolekcije ’24 i važi od 19.04 do 19.05.2024. Posetite BEBAKIDS...

Pogledajte sve

Navigare Beograd – prodavnice za muškarce sa stilom

Kao što i proističe iz zaštitnog znaka koji prikazuje jedrenjak na talasima, more je oduvek bilo važan element u NAVIGARE svetu.

More kao sinonim spokoja i mira, a u isto vreme i sportskog duha i energije. Odeća Navigare namenjena je muškarcima koji vole elegantan stil oblačenja i koji su uvek spremni da ga zamene sportskim odevnim predmetom koji je prikladan za svaku priliku.

U ponudi se nalaze muške jakne, košulje, pantalone, odela, majice i bluze od vrhunskih materijala koji se savršeno prianjaju uz kožu i ističu mušku siluetu. Pored odeće, u našem asortimanu se nalazi obuća za posebne prilike, ali i svakodnevno nošenje.

Da biste upotpunili svoj izgled, nudimo široku paletu aksesoara koji će dodeliti dozu luksuza i elegancije.

Od kravata i leptir-mašni izrađenih od najfinijih svila, preko kožnih kaiševa sa suptilnim kopčama, do rafiniranih džepnih maramica i manžetni – svaki detalj je pažljivo osmišljen, s ciljem da se postigne besprekoran izgled.

Pored beogradskog, posetite i Navigare Outlet u Inđiji, u kojem možete naći i prošlogodišnje modele po pristupačnoj ceni.

Navigare prodavnice Beograd – lokacije i radno vreme

Radno vreme Navigare prodavnice u Beogradu je usklađeno i sa drugim beogradskim prodavnicama odeće u BIG FASHION tržnom centru, te naš možete posetiti svakog radnog dana od 10 do 22h.

Nalazimo se na prizemlju shopping mall-a, u lokalu broj 034, na adresi Višnjička 84.

Za sve dodatne informacije i pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate pozivom na broj telefona 060 43 50 456 ili putem e-mail adrese bigfashion.navigare@promoda.co.rs.

Čekamo vas!

devojka-big