lines-blog

Knjižare Beograd

Knjižare u Beogradu u BIG FASHION centru beogradskoj čitalačkoj publici nude širok izbor literarnih izdanja: od svetskih bestselera do popularnih pisaca domaće scene, ali i manje poznatih literarnih dragulja. Osim lepe književnosti, u ponudi su brojne knjige iz naučnih oblasti, ali i kancelarijski, školski i umetnički pribor. Posetite nas i uživajte u nezaboravnom šoping iskustvu!

Knjižare Beograd – šta vas sve čeka u knjižarama u našem tržnom centru?

BIG FASHION knjižare Beograd čine glavnim mestom za dobru kupovinu. Naš asortiman obuhvata različite žanrove literature: naučnu fantastiku, horor, akciju, trilere, detektivske romane, kao i komedije i ljubavne romane. Osim po širokoj ponudi beletristike, među našim posetiocima poznati smo i po bogatom izboru stručne literature i literature iz oblasti popularne nauke.

Međutim, ukoliko ste u potrazi za jedinstvenim i kreativnim poklonom koji ne podrazumeva literaturu, želite da oplemenite svoj radni prosotor, ili pak želite da obradujete svoje mališane novim školskim priborom, knjižare u Beogradu u BIG-u su odlično mesto za kupovinu.

Osim literature, u našim prodavnicama možete pronaći mnoštvo kancelarijskog i školskog pribora, igračaka, društvenih igara, gift i craft programa. Zavirite u naše prodavnice i prošetajte se između naših polica, i možete biti sigurni da vas inspiracija neće zaobići!

Knjižare u Beogradu – sve omiljene knjižare Beograđana na jednom mestu u BIG FASHION Centru

Knjižare Laguna Beograd čine bogatijim za veliki broj kvalitetnih naslova svetske i domaće literature, a knjižara Laguna u Beogradu u BIG FASHION centru nije izuzetak. U prostranom lokalu Lagune u našem tržnom centru možete pronaći veliki broj poznatih naslova različitih žanrova. 

Knjižare Vulkan u Beogradu takođe nude veliki broj naslova, a osim domaćih i stranih autora u srpskom prevodu, u knjižari Vulkan u Beogradu u BIG FASHION centru čeka vas veliki broj knjiga na engleskom jeziku, kao i školskog i kancelarijskog programa i gift asortimana.

Knjižara Kengur u našem tržnom centru specijalizovana je za proizvodnju i prodaju školskog i kancelarijskog pribora. Bez obzira da li vam je potrebna školska oprema za osnovce i srednjoškolce ili nova kancelarijska oprema za vašu radnu sobu ili kancelariju, u BIG FASHION centru pronaći ćete sve što vam je potrebno.

Osim toga, knjižara Kengur u svojoj ponudi ima craft program, igračke kao i kućnu dekoraciju. Posetite nas i oplemenite svoj dom ili odaberite lep poklon za dragu osobu!

Knjižare Beograd – lokacija, radno vreme i kontakt

Za sve kojima su potrebne knjižare, Karaburma je odlična destinacija! BIG knjižare u Beogradu čekaju vas u ovom delu grada, na dobro poznatoj adresi Višnjička 84.

Dobra povezanost BIG FASHION centra sa ostalim delovima grada brzo će vas dovesti na odredište, a prostrani lokali naših knjižara omogućiće vam ugodnu šoping turu. Pogledajte mapu objekta kako biste lakše pronašli željenu knjižaru.

Ukoliko su vam pak bliže lokacije poput Novog Sada, Kragujevca ili Kruševca, na raspolaganju su vam naše knjižare u Novom Sadu, Pančevu ili knjižare u Kragujevcu. Posetite jedan od BIG tržnih centara i uživajte u prijatnoj atmosferi i izvanrednom šoping iskustvu!

devojka-big