lines

Kengur Beograd

Kengur knjižara u Beogradu u BIG FASHION centru  nudi širok asortiman pribora za školu i kancelariju, kao i za usavršavanje vaših kreativnih veština. Probudite svoju umetničku stranu i opremite se najboljim olovkama i bojicama. Takođe, ukoliko ste rešili da se bacite na posao uz dozu organizovanosti u Kengur knjižari potražite pribor koji će vam u tome i pomoći!

Kontakt informacije

BFP/ L06
smbg01.big@kengur.com
Radno vreme: 9:30 - 22h
Kengur Beograd

Kontakt informacije

BFP/ L06
smbg01.big@kengur.com
Radno vreme: 9:30 - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Kengur knjižara – kvalitetan školski i kancelarijski pribor

Učinite dan interesantnijim uz šašavu hemijsku ili zanimljive markere i papiriće iz široke ponude Kengur knjižare u BIG FASHION centru u Beogradu.

U ovoj popularnoj knjižari u Beogradu pronađite sve na jednom mestu: kvalitetne sveske različitih formata, papiri, bojice, hemijske i još mnogo toga iz sfere kancelarijskog i školskog pribora!

Ljubazni zaposleni u beogradskoj Kengur knjižari će vam pomoći pri kupovini pribora za školu, posao ili vaš kreativni hobi u kom želite da se usavršite ili pomoću kog se jednostavno odmarate i razvijate svoje umetničke sposobnosti.

Kengur Beograd – akcije i popusti

Bogata ponuda Kengur prodavnice u Beogradu donosi sa sobom i široki cenovni rang u kom svako može da izabere za sebe pristupačne proizvode i da za svoj novac dobije kvalitet.

Sem toga, u svakom trenutku možete pogledati šta je na akciji unutar Kengur knjižare u BIG FASHION centru i odabirom proizvoda na sniženju uštedeti kupujući, a moramo vam reći da  akcije u Kengur knjižari nikada ne prođu neopaženo!

Pratite akcije kako biste se po najpovoljnijoj ceni opremili za posao, školu ili razonodu! Ne propustite naše sezonske rasprodaje i Black Friday sniženja!

Beogradski Kengur – radno vreme, kontakt i lokacija

Gde se nalazi Kengur knjižara?

Pronađite Kengur prodavnice odlaskom u BIG FASHION u Beogradu ili BIG u Novom Sadu, jer se tu nalazi i prodavnica Kengur Novi Sad!

Broj lokala radnje Kengur u Beogradu je L06, dok je adresa Višnjička 84, Karaburma.

Kontakt informacije Kengur radnje u Beogradu:

Broj telefona prodavnice Kengur u BIG FASHION centru je +381 65 8490433, a sem toga vam je dostupna i imejl adresa smbg01.big@kengur.com

Radno vreme Kengur prodavnice u BIG FASHION centru u Beogradu je od 10h do 22h radnim danima i vikendom.

U tri skoka pronađite sve što vam je potrebno, a ako nam ne verujete skoknite do Kengura i oslobodite svoju maštu!

devojka-big