lines-blog

Apoteke Beograd

Apoteke u Beogradu u BIG FASHION tržnom centru nude široku ponudu lekova, suplemenata i kozmetike, koja brine o tome da svako u okvirima naše šoping destinacije može da pribavi šta god mu je potrebno. Posetite apoteke i drogerije u Beogradu u BIG-u i uverite se u besprekorno iskustvo kupovine koje nudimo kupcima.

Apoteke u Beogradu – sve na jednom mestu u BIG-u

Bilo da želite da obnovite zalihe kućne apoteke, nabavite korisne suplemente, ili vas je lekar poslao u kupovinu lekova po receptu – u BIG FASHION centru ćete sa lakoćom pronaći ono što vam je potrebno.

Apoteke u okviru naših centara su mahom delovi lanaca koji su najpoznatiji u zemlj i izuzetno su rasprostranjeni. Svoju popularnost, ove apoteke su stekle zbog stručne usluge koju nude kupcima, sjajnih pogodnosti i izvrsnog asortimana.

Apoteke Karaburma – najveća ponuda apoteka na Karaburmi

Ovde vas čeka najbolja ponuda apoteka na Karaburmi, i jedna od najboljih u celom Beogradu, ukoliko uzmemo u obzir širinu ponude na samo jednom mestu.

Benu apoteka u Beogradu u BIG-u je smeštena u prizemlju našeg tržnog centra, dok je Galen Pharm apoteka u našem FASHION Park-u, pa ne morate ni ulaziti u tržni centar ako ste u žurbi, već je usput posetiti.

Drogerije u Beogradu u BIG centru – najbolja ponuda na jednom mestu

Šminka, sredstva za negu tela, kose, lica, pa i za održavanje domaćinstva, kao i suplementi za zdraviji život – sve na jednom mestu! Baš kao i kod naših apoteka u Novom Sadu i drugim gradovima.

Drogerije u Beogradu su pravo carstvo za nabavku svega što je potrebno za brigu o sebi i o domaćinstvu. Zato smo kreirali pravu oazu drogerija i parfimerija u Beogradu u okviru BIG FASHION centra.

Kod nas vas čekaju dve najveće drogerije: DM u Beogradu i beogradski Lilly, u kojima uvek možete pronaći sve što vam je potrebno. Od krema, preko sredstava za ličnu higijenu, do dodataka ishrani i zdrave hrane! Ovako svaki put kada svratite u kupovinu možete da je upotpunite sjajnim dodacima za negu i brigu o svom telu, zdravlju i okruženju!

Drogerije i apoteke u Beogradu – lokacije, kontakt i radno vreme

BIG FASHION Mall & Park nalazi se na Karaburmi i odlično je saobraćajno povezan sa celim gradom, pa ćete vrlo lako stići sopstvenim ili javnim prevozom. Apoteke i drogerije u Beogradu čekaju vas na adresu VIšnjička 84, u BIG-u.

Preporučujemo da željeni lokal u koji ste se uputili pronađete na našoj mapi objekta. Ovako ćete se sa lakoćom orjentisati i naći tačno mesto željene prodavnice. Apoteke u beogradskom BIG-u oduševiće vas sjajnom uslugom, prvoklasnim ambijentom i fenomenalnom ponudom!

Klikom na željenu apoteku dobićete i više informacija, poput kontakta apoteka u Beogradu, akutuelnih popusta, akcija i drugih informacija.

Radno vreme drogerija i apoteka je kao i celog tržnog centra: od 10 č do 22 č.

devojka-big