lines

Galen Pharm Beograd

Galen Pharm u Beogradu brine o očuvanju zdravlja cele porodice, ali i prevenciji i nezi. Naš glavni cilj je da budete srećni, zadovoljni i pre svega zdravi tokom cele godine. Posetite nas u BIG FASHION tržnom centru na Karaburmi, gde će vas naše stručno osoblje uvek dočekati sa osmehom na licu, spremno da vas posavetuje pri odabiru proizvoda i uputi u način upotrebe lekova!

Kontakt informacije

BFP/L03b
galenpharm.visnjicka@gmail.com
Radno vreme: 9:30 - 22h
galen-pharm-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

BFP/L03b
galenpharm.visnjicka@gmail.com
Radno vreme: 9:30 - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Apoteka Galen Pharm Beograd – sve za zdravlje i negu na jednom mestu

Galen Pharm Beograd jedna je od najpopularnijih apoteka u Beogradu. U ponudi ima veliki izbor lekova, suplemenata i proizvoda za negu različitih proizvođača.

Ono zbog čega je apoteka Galen Pharm Beograd prepoznata i cenjena su besprekorna usluga stručnog tima osoblja, povoljne cene i bogat asortiman domaćih i uvoznih lekova, bebi opreme, pomoćnih lekovitih sredstava, medicinskih aparata, ali i kozmetike renomiranih svetskih proizvođača.

Galen Pharm akcija – omiljena apoteka Beograđana

Bilo da ste u potrazi za kozmetičkim ili medicinskim preparatima, na jednom mestu, u BIG FASHION tržnom centru možete uvek dobiti stručan savet i kupiti ono što Vam je potrebno uz veliku uštedu.

Beogradska apoteka Galen Pharm poznata je po čestim akcijama i proizvodima visoko kvalitetnih brendova za negu kože i ulepšavanje po cenama povoljnijim nego igde drugde.

Galen Pharm apoteke Beograd – radno vreme i lokacija

Galen Pharm Beograd nalazi se na adresi Višnjička 84 na Karaburmi. Radi tokom cele godine svakog dana u sedmici, a njeno radno vreme identično je kao vreme rada BIG FASHION tržnog centra: od 10h – 22h.

Broj lokala u kom se nalazimo je 03b i lociran je u prizemlju. Pogledajte mapu objekta za detaljnije smernice o lokaciji.

Kontakt telefon Galen apoteke u BIGU uvek je dostupan za vaša pitanja i nedoumice i glasi: 066 8820933.

devojka-big