lines-blog

Satovi Beograd

Satovi u Beogradu u našim prodavnicama dostupni su u različitim modelima, te će zadovoljiti i najizbirljivije ukuse. Sve naše prodavnice u svojoj ponudi sadrže modele iz aktuelnih kolekcija svetski renomiranih brendova. Posetite prodavnice satova u BIG FASHION centru i osvežite svoj stil ili pronađite idealan poklon za dragu osobu!

Prodavnice satova Beograd – najraznovrsnija ponuda satova u BIG FASHION centru

Kada je u pitanju veliki grad kao što je to Beograd, satovi se mogu pronaći u mnoštvu modela. Različite radnje imaju različitu ponudu, ali u BIG FASHION centru na jednom mestu pronaći ćete sve modele koji vas mogu zanimati, te lako doći do idealnog.

U našem šoping centru pronaći ćete renomirane svetske brendove kao što su Guess, Casio, Fossil, Festina i mnogi drugi, čiji satovi odišu elegancijom i modernošću. U ponudi su satovi klasičnih boja i dizajna koji će se uklopiti u svaki outfit, kao i modeli smelih boja koji će u vašu odevnu kombinaciju uneti dozu autentičnosti.

Posetite naše prodavnice satova, u kojima ćete pronaći klasične modele sa srebrnim metalnim narukvicama, ali i otmene satove sa kožnim narukvicama. Tu su i nešto moderniji modeli poput satova sa silikonskim narukvicama u jarkim bojama. Na vama je samo da odaberete onaj po vašem ukusu!

Elegantni satovi su odličan poklon za svaku priliku

Satovi predstavljaju klasičan i prefinjen poklon, bez obzira na to kome je on namenjen. Ženski satovi obradovaće svaku damu, dok će muški satovi biti idealan poklon za svakog ozbiljnog muškarca.

U prodavnici Bomar u Beogradu, beogradskoj prodavnici Watch, ali i mnogim drugim poznatim prodavnicama satova i nakita u BIG FASHION centru pronaći ćete mnoštvo modela ženskih i muških satova.

Ukoliko ste osim za satove zainteresovani i za nakit, prodavnica Swarowski u Beogradu biće idealan izbor. Beogradska zlatara Zlatarna Celje još jedno je mesto na kome možete pronaći svoj omiljeni komad nakita, ali i savršen poklon za specijalnu priliku.

Sve što treba da uradite jeste da nas posetite i konsultujete se sa našim osobljem. Vaše zadovoljstvo je za nas na prvom mestu, te će vam naše iskusno osoblje dati savet za pravilan odabir poklona prema ukusu primaoca.

Prodaja satova – akcije i popusti u BIG šoping centru

Široka paleta proizvoda i kvalitet njihove izrade nije jedino što vam naše prodavnice satova mogu ponuditi. U BIG šoping centrima svakodnevno pripremamo različite akcije i popuste za naše verne posetioce!

Posetite BIG u Beogradu ili istražite satove u Novom Sadu ili drugom gradu i pronađite željeni model po povoljnoj ceni!

Satovi Beograd – lokacija i radno vreme prodavnica u BIG-u

Naše prodavnice satova u Beogradu nalaze se na adresi Višnjička 84, na Karaburmi. Odlična saobraćajna povezanost našeg tržnog centra omogućuje vam da lako stignete do nas, kako gradskim, tako i sopstvenim prevozom.

Međutim, ukoliko niste u mogućnosti da nas posetite u Beogradu, svratite u najbliži BIG tržni centar gde ćete pronaći jednako dobru ponudu satova! Takođe, pogledajte našu mapu objekata kako biste saznali gde se nalaze pojedinačni lokali, a za više informacija o određenom lokalu možete kliknuti na njegovu ikonicu.

Radno vreme naših prodavnica isto je kao i radno vreme celog tržnog centra, od 10h do 22h. Posetite nas i uživajte u nezaboravnom šoping iskustvu!

devojka-big