lines-blog

Satovi Novi Sad

Satovi u Novom Sadu različitog cenovnog ranga, različitih stilova i funkcionalnosti, sada su vam dostupni na jednom mestu! Posetite BIG u Novom Sadu i odaberite najbolji sat za svoje potrebama. Izaberite sat na poklon sebi ili dragoj osobi i uživajte u sjajnom iskustvu kupovine. Dobro došli u BIG u Novom Sadu!

Satovi u Novom Sadu – širok i raznovrstan asortiman

Prodavnice satova u BIG centu u Novom Sadu su distubuteri nekih od najpopularnijih svetskih brendova ručnih časovnika.

Ovde vas čekaju švajcarski satovi poput: TAG Heuer, Longines, Tissot, Swatch, Calvin Klein, Doxa i mnogi drugi. Tu su japanski proizvođači satova: Seiko i Casio, španski: Festina, ruski: Vostok.

Zavidna ponuda, a sve na jednom mestu!

Pritom, ovo su samo neki od brojnih primera vrhunskih brendova satova u Novom Sadu.

Među poznatim imenima pronaći ćete i takozvane “fashion satove”, idealne za sve koji žele da njihov sat prati poslednju modu! Tu su: Fossil, Michael Kors, Tommy Hilfiger, Armani, DKNY, Skagen, Guess, Esprit i mnogi drugi.

Najbolje prodavnice satova u Novom Sadu

Ove prodavnice časovnika vas čekaju u našem novosadskom tržnom centru:

  • Berić nakit i satovi Novi Sad
  • Bomar
  • Poklon Dućan

Svratite, obiđite ih, upoznajte kompletnu ponudu, a zatim pažljivo proberite i pronađite najbolji sat za sebe ili dragu osobu.

Ženski satovi Novi Sad

Ženski satovi u Novom Sadu su dostupni u raznovrsnim modelima, tako da svaka dama sa lakoćom može da pronađe idealan merač vremena za svoje potrebe. Bilo da ste ljubiteljke metalnih narukvica, kožnih, malih retro satova, ili obožavate glomazne satove sa kojima ćete biti primećene – ovde ćete i pronaći to što tražite! Užicvajte u fenomenalnom iskustvu kupovine.

Muški satovi Novi Sad

Nabavite sebi ili svom dragom muškarcu sat u Novom Sadu koji će odražavati vaš ili njegov osećaj za estetiku. Muškarci obožavaju satove, a biće zadovoljni njihovom ponudom u našem centru. Prodavnice satova u BIG-u imaju sjajan asortiman, sa kojim će svaki savremeni muškarac sigurno biti zadovoljan. Istaknite se svojim odabirom vrhunskog sata!

Satovi Novi Sad – adresa i kontakt informacije

Prodavnice satova su smeštene širom BIG centra. Tačnu lokaciju prodavnice saznaćete klikom na željenu prodacvicu na ovoj stranici. Do nas lako možete da dođete sopstvenim ili gradskim prevozom. Adresa je Sentandrejski put 11. .

Za naše ljubitelje iz Vojvodine bliži – tu su prodavnice časovnika u Beogradu u BIG FASHION centru, a nalazimo se i u drugim gradovima. Pronađite BIG u vašoj blizini i uživajte u fenomenalnom iskustvu kupovine.

Kada pomislite na šoping – think BIG!

devojka-big