lines-blog

Bela tehnika Novi Sad

Bela tehnika u Novom Sadu u BIG tržnom centru svojim kupcima nudi bogat asortiman bele tehnike i kućnih aparata renomiranih svetskih proizvođača. U našoj ponudi pronaći ćete samostojeću i ugradnu belu tehniku, kao i male kućne aparate i uređaje iz sfere lepote i zdravlja. Posetite nas u BIG-u i pronađite sve što vam je potrebno za vaše domaćinstvo!

Bela tehnika Novi Sad – kvalitetni uređaji i kućni aparati renomiranih svetskih brendova

Naša bela tehnika u Novom Sadu u svoj asortiman ubraja pažljivo odabrane modele svetski renomiranih proizvođača. U našu ponudu uvrstili smo belu tehniku i druge uređaje različitih karakteristika i cenovnog ranga, kako bi svaki naš posetilac pronašao upravo ono što mu odgovara.

Najnoviji modeli bele tehnike i malih kućnih aparata modernog dizajna i odličnih specifikacija savršeno će se uklopiti u vaš životni prostor, pritom vam olakšavajući vaše svakodnevne obaveze.

Ugradne rerne i ploče, šporeti, zamrzivači, mikrotalasne i mašine za pranje sudova vrhunskog kvaliteta skratiće vaše vreme provedeno u kuhinji i obaviti veći deo posla umesto vas. Energetski efikasne mašine za pranje i sušenje veša štede energiju i čuvaju budžet vašeg domaćinstva.

Kada su u pitanju mali kućni aparati i uređaji za negu i lepotu, u našoj ponudi možete pronaći sve od aparata za pripremu hrane i mikrotalasnih rerni, pa do fenova i epilatora. Istražite naš asortiman i opremite svoje domaćinstvo kvalitetnom belom tehnikom i kućnim aparatima!

Prodavnice bele tehnike u Novom Sadu – mnoštvo radnji bogatog asortimana

Ukoliko tragate za novim komadom bele tehnike, BIG je idealno mesto za vašu kupovinu! Bez obzira da li vam je potrebna veš mašina, klima uređaj, televizor ili aparat za kafu, u našim prodavnicama pronaći ćete najnovije modele bele tehnike i kućnih uređaja renomiranih svetskih proizvođača.

Gigatron prodavnica u Novom Sadu svojim posetiocima nudi širok izbor kvalitetne i pristupačne bele tehnike i potrošačke elektronike, ali i mnoštvo IT uređaja nekih od najpoznatijih svetskih proizvođača.

U prodavnici Mi store u Novom Sadu pronaći ćete najnovije Xiaomi modele kuhinjskih aparata, usisivača, prečišćivača vazduha i svih drugih uređaja koji su vam potrebni za moderan dom.

Takođe, tu su i novosadski Dr Techno, kao i Top Shop u Novom Sadu u kome osim kuhinjskih aparata i uređaja za negu i lepotu možete pronaći mnoge druge artikle koji će vam olakšati svakodnevicu.

Akcije i popusti bele tehnike u Novom Sadu u BIG tržnom centru

Naše prodavnice bele tehnike svojim kupcima nude širok asortiman uređaja različitih karakteristika, kako bi svaki potrošač pronašao model koji mu odgovara.

Bez obzira da li tragate za uređajem koji štedi energiju, ili vam je potrebno rešenje koje će se uklopiti u ograničen životni prostor, naša bela tehnika u Novom Sadu je mesto na kome ćete pronaći idealan uređaj za vaše domaćinstvo.

Osim toga, akcija na belu tehniku uvek ima u svim našim prodavnicama, te možete biti sigurni da ćete obaviti uspešnu kupovinu čak i sa ograničenim budžetom. Posetite nas i ugrabite fantastične uređaje po povoljnim cenama!

Bela tehnika u Novom Sadu – posetite naše prodavnice u BIG-u!

Posetite nas na adresi Sentandrejski put 11! Bela tehnika u Novom Sadu u našem tržnom centru nalazi se u više lokala, a ukoliko želite da saznate gde je svaki od njih lociran, pogledajte našu mapu objekata ili kliknite na ikonicu željene radnje.

Radno vreme prodavnica isto je kao i radno vreme celog tržnog centra, od 10h do 22h.

Posetite nas u novosadskom BIG tržnom centru, u BIG FASHION centru u Beogradu, ili bilo kom drugom najbližem gradu i opremite svoje domaćinstvo vrhunskom belom tehnikom i kućnim aparatima!

devojka-big