lines-blog

Parfimerije Novi Sad

Parfimerije u Novom Sadu u BIG šoping centru savršeno su mesto za sve ljubitelje parfema. Bilo da želite da isprobate najnoviji parfem svog omiljenog brenda, ili pak niste sigurni koja mirisna nota bi vam pristajala, iz naših parfimerija izaći ćete opijeni neodoljivim aromama i sa savršenim parfemom u ruci. Posetite nas i otkrijte sve čari ekskluzivnih parfema!

Parfimerije Novi Sad – svi svetski renomirani brendovi na jednom mestu

Parfimerije u Novom Sadu u BIG tržnom centru na jednom mestu okupljaju sve najpoznatije i najvoljenije brendove parfema na svetu. U našoj ponudi možete pronaći ekskluzivne muške i ženske parfeme očaravajućih nota, koji će sve poglede okretati u vašem pravcu.

Hugo Boss, Paco Rabanne, Roberto Cavalli i Calvin Klein samo su neki od renomiranih svetskih brendova čije parfeme imamo u ponudi. U našim parfimerijama u Novom Sadu očekuju vas najnovija i najpopularnija izdanja njihovih čuvenih parfema. Posetite nas i pronađite neodoljivu mirisnu notu koja će postati vaš zaštitni znak!

Pronađite savršen parfem u novosadskim parfimerijama

Idealan parfem je onaj čije mirisne note odgovaraju vašem ukusu, adekvatno prate i dopunjuju vaš stil, ali i ističu vašu ličnost u njenom pravom svetlu. Upravo ovakav parfem pronaći ćete u novosadskim parfimerijama u BIG-u.

Bez obzira da li volite senzualne začinske i drvenaste note ili vam više prijaju prozračne citrusne ili cvetne note, u bogatom asortimanu naših parfimerija sigurno će se naći vaš novi omiljeni parfem.

Naše iskusno osoblje pomoći će vam da pronađete baš onakav parfem za kakvim tragate. Ukoliko tražite parfem za poklon dragoj osobi, a niste sigurni šta bi joj se svidelo, takođe možete da se konsultujete sa našim osobljem koje će vam preporučiti najbolji parfem.

Širok izbor kozmetike u parfimerijama u Novom Sadu

Iako su parfimerije u Novom Sadu mesto na koje ljudi uglavnom dolaze u potrazi za parfemima, naš asortiman ne razočarava ni kada je reč o drugim kozmetičkim proizvodima. U BIG parfimerijama možete pronaći dekorativnu kozmetku i preparate za negu.

Na primer, novosadska Parfimerija Jasmin osim ekskluzivnih parfema renomiranih brendova svojim posetiocima nudi i šminku i proizvode za negu lica i tela.

S druge strane, DM u Novom Sadu i novosadski Lilly su drogerije u kojima možete pronaći još veći asortiman kozmetičkih proizvoda, ali ni njihova paleta parfema nije zanemarljiva.

Novosadske parfimerije – popusti i sniženja u BIG šoping centru

BIG tržni centar poznat je po svojim akcijama, a isti je slučaj i u našim parfimerijama. Kod nas svakodnevno možete pronaći veliki broj popularnih parfema po akcijskim cenama.

Posetite BIG u Novom Sadu, Beogradu ili drugom najbližem gradu, uživajte u opojnim mirisnim notama i pronađite svoj omiljeni parfem po specijalnoj ceni!

Parfimerije u Novom Sadu – lokacija i radno vreme naših parfimerija

Parfimerije u Novom Sadu u BIG tržnom centru nalaze se na adresi Sentandrejski put 11. Kako biste pronašli tačnu lokaciju svake parfimerije, pogledajte našu mapu objekata. Takođe, možete kliknuti na ikonicu svake od radnji kako biste saznali više informacija o njoj.

Radno vreme naših parfimerija isto je kao i radno vreme celog tržnog centra, od 10h do 22h.

Posetite nas u Novom Sadu ili svratite u drugi najbliži BIG tržni centar i posetite naše parfimerije. Uživajte u istraživanju mirisa i pronađite parfem baš po vašoj meri!

devojka-big