lines-blog

Igračke za decu Novi Sad

Igračke za decu u novosadskom BIG-u razvijaju dečiju maštu i pružaju im sate kvalitetne zabave. U našem asortimanu pronaći ćete interaktivne edukativne igračke za najmlađe, kao i plišane igračke, vozila, setove, knjige i mnoštvo drugih proizvoda. Posetite naše prodavnice igračaka u Novom Sadu i uživajte u kupovini!

Igračke za decu Novi Sad – bogata ponuda renomiranih brendova na jednom mestu

U BIG tržnom centru pronaći ćete sve što je vašem detetu potrebno kako bi razvijalo svoju maštu i ispunilo svoje slobodno vreme. U našim prodavnicama igračaka za decu u Novom Sadu čeka vas mnoštvo proizvoda renomiranih svetskih brendova, po povoljnim cenama.

U našoj ponudi pronaći ćete različite proizvode kao što su plišane igračke, društvene igre i edukativne knjige i igračke, kao i zvečke, glodalice i vrteške za krevetac za najmlađe.

Sve naše igračke dolaze sa potpisima renomiranih brendova iz oblasti bebi opreme, koji garantuju kvalitet i bezbednost svojih proizvoda. Igračke iz našeg asortimana potpuno su bezbedne za dečiju upotrebu i razvijene od strane profesionalaca, sa ciljem da pomažu različite aspekte dečijeg razvoja.

Posetite nas i pronađite savršenu igračku za svoje mališane!

Dečije igračke Novi Sad – podstaknite razvoj vašeg deteta već od prvog dana

Još u prvim mesecima bebe počinju da istražuju svet oko sebe, a tokom prve godine života deca prolaze kroz najbrži razvoj. Zato je potrebno svakodnevno im pružati priliku da razvijaju svoje čulo vida, sluha i dodira, tako što ćemo im obezbediti igračke koje će ih podstaći na razvoj.

U novosadskim prodavnicama igračka kao što je Aksa u Novom Sadu pronaći ćete igračke koje će vašem detetu pomoći da se razvija kroz igru. Ovde možete pronaći igračke kao što su zvečke, glodalice, plišane i muzičke životinje, ali i mnoge edukativne igračke poput knjiga i slikovnica za bebe.

Igračke za decu Novi Sad – veliki izbor igračaka za starije dečake i devojčice

Za decu nešto starijeg uzrasta, u našim prodavnicama na raspolaganju su vam različite edukativne igračke i knjige, kreativni setovi, lego kocke, lutke, autići i plišanje igračke.

Takođe, tu su i društvene igre koje će razvijati strategiju, logiku i socijalne veštine vaših mališana, kao i različiti setovi za devojčice i dečake, koji će im omogućiti da se oprobaju u ulozi kuvara, doktora, učitelja, policajaca, vatrogasaca i drugih profesija.

Osim njih, u našoj ponudi nalaze se i setovi koji će ih pretvoriti u princeze, vitezove i superjunake, razvijati njihovu maštu i pružiti im nezaboravnu zabavu. Posetite novosadski Dexy Co ili drugu prodavnicu igračaka u Novom Sadu i pronađite savršen proizvod za vaše dete!

Dečije igračke u Novom Sadu – kontakt, lokacija, radno vreme, adresa

Naše prodavnice dečijih igračaka u Novom Sadu nalaze se na dobro poznatoj adresi Sentandrejski put 11. Klikom na ikonicu odabrane prodavnice možete saznati više informacija o njoj.

Radno vreme svih prodavnica isto je kao i radno vreme celog tržnog centra, od 10h do 22h. Za detaljne smernice o lokaciji prodavnica, pogledajte našu mapu objekata.

Posetite nas u Novom Sadu ili drugom najbližem BIG tržnom centru i pronađite sve što vam je potrebno za bezbrižnu igru vaših mališana!

devojka-big