lines

Pepco Novi Sad

Pepco u Novom Sadu je jedna od najposećenijih prodavnica u BIG tržnom centru! Ovo je jedini Pepco u gradu! Tajna ogromnog uspeha diskonta je u širokom asortimanu u kome možete da pronađete vrlo raznovrsne proizvode – od igle do lokomotive! U prodavnici Pepco u Novom Sadu očekuje vas izvanredna usluga i sjajno iskustvo šopinga. Posetite novosadski Pepco u BIG tržnom centru.

Kontakt informacije

E05
info@pepco.eu
Radno vreme: 10h - 22h
pepco-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

E05
info@pepco.eu
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
 • Do 30% DODATNOG POPUSTA

  Do 30% DODATNOG POPUSTA

  Samo u Planeta Sport prodavnicama te čeka do 30% DODATNOG POPUSTA na sve već sniženo  čak i do -60%, na drugi jeftiniji artikal!🔊 Požuri i  iskoristi ove sjajne popuste na...

 • MESEC LJUBAVI u Vitorog salonima!

  MESEC LJUBAVI u Vitorog salonima!

  Iskoristite idealnu priliku da u periodu od 01. do 28. februara obogatite svoj dom Vitorog nameštajem po neverovatnim popustima i do 58 %! Obezbedite sebi visoki kvalitet uz Vitorog. Kompletnu...

 • Zimski popust do 50%

  Zimski popust do 50%

  Akcijska ponuda u Dan John-u traje do kraja januara! Iskoristi zimski popust do 50% na određene artikle.😊 Kvalitet. Stil. Elegancija.

Pogledajte sve

Pepco u Novom Sadu – jedna prodavnica, na hiljade proizvoda

Nema osobe koja će izaći ravnodušna iz Pepco prodavnice, a ni one koja će je napustiti praznih ruku. U ovoj prodavnici svako može da pronađe stvari koje su mu potrebne, pa čak i one za koje nije ni znao da mu trebaju. Raznovrstan i širok asortiman garantuje da će cela porodica biti zadovoljna kupovinom!

U ovom diskontu uvek su dostupne na stotine, ako ne i na hiljade proizvoda, i to po sjajnim, povoljnim cenama kojima nečete odoleti! 

Upoznajte Pepco i otkrijte strast prema uređenju domaćinstva

Pepco je evropski lanac diskont prodavnica koje u ponudi imaju odeću za celu porodicu, kao i stvari za domaćinstvo po izuzetno niskim cenama. Svakodnevno širimo našu ponudu i uvek težimo biti aktualni, moderni i u trendu. 

Stoga, u Pepco prodavnici u Novom Sadu često možete pronaći nove kolekcije sezonske odeće, donji veš za žene i muškarce, dečiju odeću od 100 % pamuka, pa čak i igračke za kućne ljubimce! 

Pepco prodavnica Novi Sad – radno vreme, kontakt i lokacija

Jedina prodavnica Pepco u Novom Sadu nalazi se u sklopu BIG tržnog centra, pa je naša lokacija nezaobilazna u slučaju da želite da ga posetite! Nalazimo se na adresi Sentandrejski put 11 i odlično smo saobraćajno povezani sa celim gradom. 

Pepco lokacija: BIG tržni centar Novi Sad Sentandrejski put 11

Pepco Novi Sad radno vreme: od 10:00 č do 22:00 č

Pepco kontak: info@pepco.eu

Broj lokala: E05

U slučaju da ne možete da pronađete diskont, preporučujemo da koristite našu mapu tržnog centra i tako pronađete tačan lokalitet Pepco prodavnice! Dobro došli! 

devojka-big