lines

Pepco Novi Sad

Pepco u Novom Sadu je jedna od najposećenijih prodavnica u BIG tržnom centru! Ovo je jedini Pepco u gradu! Tajna ogromnog uspeha diskonta je u širokom asortimanu u kome možete da pronađete vrlo raznovrsne proizvode – od igle do lokomotive! U prodavnici Pepco u Novom Sadu očekuje vas izvanredna usluga i sjajno iskustvo šopinga. Posetite novosadski Pepco u BIG tržnom centru.

Kontakt informacije

E05
info@pepco.eu
Radno vreme: 10h - 22h
pepco-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

E05
info@pepco.eu
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Pepco u Novom Sadu – jedna prodavnica, na hiljade proizvoda

Nema osobe koja će izaći ravnodušna iz Pepco prodavnice, a ni one koja će je napustiti praznih ruku. U ovoj prodavnici svako može da pronađe stvari koje su mu potrebne, pa čak i one za koje nije ni znao da mu trebaju. Raznovrstan i širok asortiman garantuje da će cela porodica biti zadovoljna kupovinom!

U ovom diskontu uvek su dostupne na stotine, ako ne i na hiljade proizvoda, i to po sjajnim, povoljnim cenama kojima nečete odoleti! 

Upoznajte Pepco i otkrijte strast prema uređenju domaćinstva

Pepco je evropski lanac diskont prodavnica koje u ponudi imaju odeću za celu porodicu, kao i stvari za domaćinstvo po izuzetno niskim cenama. Svakodnevno širimo našu ponudu i uvek težimo biti aktualni, moderni i u trendu. 

Stoga, u Pepco prodavnici u Novom Sadu često možete pronaći nove kolekcije sezonske odeće, donji veš za žene i muškarce, dečiju odeću od 100 % pamuka, pa čak i igračke za kućne ljubimce! 

Pepco prodavnica Novi Sad – radno vreme, kontakt i lokacija

Jedina prodavnica Pepco u Novom Sadu nalazi se u sklopu BIG tržnog centra, pa je naša lokacija nezaobilazna u slučaju da želite da ga posetite! Nalazimo se na adresi Sentandrejski put 11 i odlično smo saobraćajno povezani sa celim gradom. 

Pepco lokacija: BIG tržni centar Novi Sad Sentandrejski put 11

Pepco Novi Sad radno vreme: od 10:00 č do 22:00 č

Pepco kontak: info@pepco.eu

Broj lokala: E05

U slučaju da ne možete da pronađete diskont, preporučujemo da koristite našu mapu tržnog centra i tako pronađete tačan lokalitet Pepco prodavnice! Dobro došli! 

devojka-big