lines-blog

Bioskop Novi Sad

Bioskop u Novom Sadu u BIG tržnom centru smešta vas u središte filmske radnje! Slika visoke rezolucije, zvuk najčistijeg kvaliteta, filmovi u 3D formatu, kao i jedinstvena 4D tehnologija pružiće vam neponovljivo filmsko iskustvo. Posetite nas i uživajte u udobnim sedištima i pogledom na ogromno platno u našim bioskopskim salama!

Bioskop Novi Sad – iskustvo gledanja filmova kao nikada do sada

Šta je to što gledanje filmova u bisokopu najviše razlikuje od filmske večeri kod kuće? Da li su to udobna sedišta, ogromno platno, specijalni efekti, bioskopske kokice, topli naćosi…? Ili je pak kombinacija svega toga?

U BIG-u dobijate sve ovo, pa i više!

Zahvaljujući najnovijoj tehlologiji vrhunskog kvaliteta, bioskop u Novom Sadu u BIG tržnom centru svojim posetiocima nudi nezaboravno filmsko iskustvo!

Cinestar bioskop u Novom Sadu poseduje najsavremeniju tehnologiju koja višestruko unapređuje gledanje filmova. Poslednji model Barco projektora donosi vam najsvetliju sliku visoke rezolucije, a za čist zvuk u našim salama zaslužan je najjmoderniji JBL zvučni sistem.

Fantastičnu sliku i zvuk upotpunjuje bioskopsko platno velikog formata, kao i udobna sedišta u našim bioskopskim salama, a kada je u pitanju repertoar, naš bioskop u Novom Sadu nudi pregršt opcija! Posetite nas u BIG tržnom centru i saznajte zašto je naš bioskop najposećeniji bisokop u Novom Sadu!

Bioskop u Novom Sadu – najsavremenija 3D i 4D tehnologija

Savremena RealD 3D digitalna tehnologija koju poseduje naš bioskop u Novom Sadu odvešće vas u samo središte filmske radnje!

Otputujte u fascinantne svetove naučno fantastičnih filmova, borite se rame uz rame sa glavnim akterima uzbudljivog trilera ili se družite sa vašim omiljenim crtanim junacima. Real 3D tehnologija našeg bioskopa ostaviće vas bez daha.

Takođe, naš bioskop u Novom Sadu svojim posetiocima nudi jedinstveno, do sada neviđeno iskustvo 4D projekcije.

Zahvaljujući inovativnoj 4DX tehnologiji, uz 3D sliku u našim bioskopskim salama možete doživeti film na neponovljiv način ‒ sa sve mirisima, pokretima, vremenskim prilikama i brojnim drugim specijalnim efektima.

Pokretna sedišta opremljena najboljim simulatorima kretanja pružaju osećaj uzbudljive vožnje ili oslobađajućeg letenja. Magla i vetar dočaraće vremenske prilike u filmu, a pored njih tu su i mehurići, svetlosni efekti, i mnogi drugi zbog kojih ćete se osećati kao da ste jedan od likova u filmu!

Novosadski bioskop – mnoštvo dodatnih pogodnosti

Vrhunska tehnologija, moderne sale i bogat repertoar najnovijih filmskih ostvarenja nisu jedino što odlikuje naš bioskop. Svim ljubiteljima filma pružamo mnoštvo dodatnih pogodnosti, zbog kojih se isplati biti naš verni posetilac!

VIP sedišta pružaju maksimalnu udobnost tokom gledanja filma, klub kartice donose različite pogodnosti i mogućnost uštede, a tu su i uvek sveže i ukusne grickalice i slatkiši koji će upotpuniti svako filmsko veče.

Takođe, kao broj 1 mesto za šoping, zabavu i razonodu cele porodice, posebnu pažnju posvetili smo našim najmlađima, te smo im obezbedili prvu u regionu specijalizovanu salu za decu ‒ Kids salu sa toboganom, bazenom sa lopticama i mnogim drugim igračkama!

Dok čekate filmsku projekciju, posetite jedan od mnogih restorana u novosadskom BIG-u i uživajte u fantastičnim obrocima koje smo pripremili za vas!

Bioskop Novi Sad – lokacija i radno vreme

Bioskop u Novom Sadu u BIG tržnom centru nalazi se na adresi Sentandrejski put 11, na prvom spratu. Za detaljne smernice možete pogledati našu mapu objekata.

Ukoliko vas zanimaju radno vreme i kontakt našeg bioskopa, lako ih možete saznati klikom na ikonicu bioskopa.

Posetite nas u BIG tržnom centru u Novom Sadu, ili istražite BIG bioskope u Beogradu ili drugom najbližem BIG tržnom centru i doživite nezaboravno iskustvo gledanja najnovijih filmskih ostvarenja u fenomenalnim bioskopskim salama!

devojka-big